Završetkom ere koronavirusa započinje vaša „bioera“

Piše
Mateo Galić

Apr 22, 2020

Pandemija uzrokovana koronavirusom polako ali sigurno bliži se svome kraju. Samoizolacija, karantena i razna ograničenja natjerala su nas da sjedimo doma više nego inače, a vrijeme najčešće „ubijamo“ konzumacijom hrane, uglavnom brze i nezdrave. Vrijeme je da mijenjamo svoje prehrambene navike.

Ako bi napravili „inventuru“ svega onoga što ste pojeli u zadnjih mjesec dana, više iz dosade nego iz potrebe, šokirali bi se koliko ste toga nezdravog pojeli. A ako ne vjerujete, samo stanite na vagu.

Život se svakim danom polako ali sigurno vraća u normalu i vrijeme je da promijenimo svoje prehrambene navike i više pažnje posvetimo očuvanju zdravlja. U tome vam pomoć nudi „bioera“.

4

Bioera“ vam nudi zdrave proizvode po vrlo pristupačnim cijenama.

Za sladokusce koji su svjesni štetnosti unosa velikih količina šećera u organizam, a što je danas vrlo raširena pojava te je dokazano da je upravo šećer jedan od glavnih uzročnika mnogih bolesti, „bioera“ nudi zaslađivača na bazi stevije, džemove raznih okusa sa stevijom te čoko-lješnjak namaz sa stevijom koji je ujedno i keto friendly. Uživajte u slatkom bez grižnje savjesti!

1

Izbor dodataka prehrani, Amla i Curcumin kapsule, podržat će vaše napore u poboljšanju stanja organizma, a himalajska sol, kao najčišća na Zemlji, najbolji je dodatak svakom obroku.

2

Putem kozmetike također apsorbiramo kemikalije koje dugoročno čine štetu našem organizmu. Zbog toga u ponudi možete pronaći prirodne boje za kosu koje ćete lako nanijeti i kod kuće te izbor prirodne kozmetike bez štetnih dodataka.

3

Zavirite asortiman „bioere“ i pronađite proizvode za vaš put prema zdravijem životu.

Web shop bioere potražite ovdje .

Sve što vas zanima možete saznati na broj telefona: 01/3707-522 ili upitom na mail: bioera@bioera.hr.

I zapamtite, zdravlje je jedino bogatstvo koje ne možemo nadomjestiti.

Komentari