Studentski digitalni HUB

Piše
Mateo Galić

Apr 28, 2021

Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu, u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB”, pripremili su novi set radionica i edukacija za studente i mlade.

Svibanj nam donosi novu temu mjeseca – “Digitalni marketing u sinergiji s dizajnom”.  Digitalni marketing treba biti neizostavni dio poslovne strategije svakog suvremenog poduzeća. Osim što je znatno isplativiji u odnosu na klasični, offline marketing, jedna od njegovih najvećih prednosti je mogućnost preciznog mjerenja i analize rezultata. Zahvaljujući tome u svakom trenutku imamo preciznu informaciju što smo i koliko postigli s promidžbenim aktivnostima.  Također, dobar digitalni marketing nezamisliv je bez grafičkih dizajnera u kreiranju sadržaja za digitalne kanale.

Stoga vam donosimo 5 radionica iz svijeta digitalnog marketinga i dizajna:

  • svibnja u 17h, “Kreiranje sadržaja za društvene mrežama”, u kojoj će Ivana Jalić, vlasnica marketinške agencije “Laureli Corner”, polaznicima dati pregled Instagrama, komunikacije i brendiranja koristeći Instagram, kako krenuti sa društvenim mrežama te kako kreirati sadržaj na primjeru alata “Canva”
  • i 13. svibnja u 18h, “Oglašavanje na društvenim mrežama” u kojima će Marko Krčmar, suvlasnik tvrtke “Livmark”, dati pregled marketinga na društvenim mrežama kao što su Facebook, Instagram i LinkedIn, kako kreirati i pokrenuti kampanju i prvi oglas na Facebooku te kako koristiti Linkedin za pronalazak posla
  • svibnja u 17h, “Figma: iOS vs Android – What, why, how?” u kojoj će Petar Vrandečić, student Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku te zaposlenik tvrtke Reroot, dati pregled Figma platforme kroz usporedbu ova dva sustava na mobilnim aplikacijama.
  • TBD, Ivan Boban, Cosmic production, “Google Analytics”

Sve edukacije održavaju se online preko Zoom platforme.

Svi polaznici koji prođu edukacije iz određenog područja dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021.-2027.).

Prijave za navedene radionice mogu se pronaći na društvenim mrežama Studentskog poduzetničkog inkubatora.

Projekt “Studentski digitalni HUB” je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021. godinu.

Komentari