Bliži se 2. festival Svijet na tanjuru

Piše
Lorena Sikavica

Sep 01, 2016

Od 8. do 18. rujna posjetite Europski trg, krenite na nezaboravno gastro putovanje i obiđite cijeli svijet jer počinje drugi festival Svijet na tanjuru.

Kreće se iz Hrvatske, točno u 17 sati, kad će se uz domaće specijalitete, nastupe folklora i klapa te spektakularnu povijesnu borbu Zrinskih i Frankopana krenuti put Azije, Amerike i Europe.

U 11 dana festivala uživat ćete u indijskoj samosi, američkim burgerima, talijanskoj pašti, makedonskim pljeskavicama, nizozemskim palačinkama i mnogim drugim delicijama. Probat ćete Gyozu, Kotthu, Roti, Vareniki i osim značenja imena, otkriti i okuse Šri Lanke, Japana, Kolumbije, Paragvaja, Rusije. Nakon ovog iskustva nepce će vam zauvijek biti zahvalno.

Sudjelovat ćete i u zabavnom programu te će se proslaviti kineski Mid Autumn festival, naučiti osnove talijanskog jezika, savladati japanske borilačke vještine, micati se u ritmu južnoameričke salse, zapjevati pokoju šansonu, razveseliti se uz vrhunske glazbenike i još puno toga.

Pokažite da ste pravi svjetski putnici i vrijedno posjećujte kućice na festivalu. Sakupite 5 zastavica zemalja i tko zna, možda baš vas Qatar Airways pošalje na neku egzotičnu destinaciju. Putovanje oko svijeta nikad nije bilo uzbudljivije i zato dođite na Europski trg od 8. do 18. rujna i okusite svijet oko sebe.

Festival Svijet na tanjuru možete pratiti i na Facebooku.

Komentari