Buzz bar

Piše
x-ica tim

Aug 25, 2016

Dragi članovi Portala x-ica.com i x-ica Gold cluba, u krug naše obitelji ušao je i prvi caffe bar uređen u retro stilu, bar u kojemu se osjećate kao kod kuće, totalno friendly, Buzz bar, Preradovićeva ul. 30, Zagreb.

U Zagrebu je svakim danom sve više restorana, klubova ili kafića, no rijetko za koji se može reći da zaista ima dušu. Većina prostora ima trendy interijer, raznoliku ponudu i prosječne cijene, no nema određenu toplinu koja bi vas vukla natrag, a upravo to vam nudi, jedan i jedinstveni, Buzz bar.

IMG_7823

Ovaj prekrasno uređen bar pruža atmosferu koja se rijetko gdje susreće i vjerujte, zaljubit ćete se u njega već nakon prve kave.

Buzz bar je uređen u retro stilu, koncipiran kao friendly bar, s naglašenim ciglenim zidovima, drvetom i mnogim drugim retro detaljima, a njegov interijer savršeno prikazuje ono što predstavlja – opuštenu atmosferu u kojoj se svaki gost osjeća kao kod kuće, u svom dnevnom boravku.

IMG_7817

Ono što bi mi izdvojili kao najveće blago Buzza je činjenica da od srijede do subote imaju zabavne programe navečer, a svaka od večeri ima i live svirku. Baš svaki dan možete doletjeti na čašu dobroga vina i uživati u hitovima staroga rocka, 80-ih ili stare strane i domaće alternativne glazbe, čime se ovaj kafić izdvaja po ponudi od većine mjesta u Zagrebu.

IMG_7797

Buzz bar nudi svim članovima Portala x-ica.com i članovima X-ica Gold cluba studentsku kavu (bilo koja kava + bilo koja Cedevita) za samo 12 kuna, te sve vrste kava za samo 8 kn.

20160825_075221

Popusti će se stalno mijenjati i nadopunjavati, a uskoro slijede i nova iznenađenja.

Ako i niste registrirani članovi Portala x-ica.com, ne brinite se, od ljubaznog osoblja zatražite svoju karticu i počastite sebe i društvo uz navedeni popust. Ili se možete potpuno besplatno registrirati i online na Portalu.

Redovito ćemo pratiti zbivanja u Buzzu i na vrijeme vas obavještavati putem našeg Portala i Facebook stranice, a za više informacija posjetite njiihovu facebook stranicu.

Radno vrijeme: pon – sri: 07-00; čet. 07-02; pet. 07-04; sub. 09-04; ned. 10-23.

Adresa: Preradovićeva ul. 30, Zagreb

                             Facebook

Photo galerija (28 slika)

Komentari