Učka Trail 2016. – iskušaj svoje granice

Piše
Diana Radobuljac

Sep 01, 2016

Učka Trail poziva vas da 10. rujna startate iz Mošćeničke Drage u novu avanturu koju sigurno nećete tako brzo zaboraviti. 

Učka Trail je trail running natjecanje, ali i svojevrsno putovanje kroz zaštićeni prirodni krajolik Parka prirode Učka. Želimo reći, ako se u jednom trenutku traila zapitate što ovo meni treba u životu? osvrnite se oko sebe i uživajte u netaknutoj prirodi i pogledu na Kvarner i otoke. Nakon toga, nastavite s trčanjem.

U ponudi su vam tri trail utrke na koje se možete prijaviti. Zajedničko im je što svi u isto vrijeme startaju iz Mošćeničke Drage.

Prva, i 42 kilometra teška, je Green utrka. Ako ste hrabri i fizički spremni za ovaj pothvat na raspolaganju će vam biti 10 sati da krenete i vratite se u Mošćenićku Dragu.

Druga je Blue utrka, duga 29 kilometara. Vremenski limit postavljen za ovu utrku je 8 sati. Treća je Perun utrka duga 16 kilometara. Ako ste u dobroj ili manje dobroj formi i želite se na 4 sata (max. za završiti utrku) odvojiti od svega urbanog, Perun utrka je idealna prilika za aktivan odmor.

Preuzimanje startnih brojeva i natjecateljskih paketa bit će 9. rujna, a maksimalan broj natjecatelja za svaku utrku ograničen je na 400 trkača.

Više informacija pogledajte na službenom webu traila.

Komentari