Otkrijte Tajnu ludog znanstvenika uz popust Labirintanja

Piše
Ana Leko

svibnja 23, 2016

Ako se još niste okušali u Escape roomu vrijeme je da to učinite i to uz popuste koje nudi Labirintanje u suradnji s Portalom x-ica.com.

Svi registrirani članovi portala koji žele otkriti vječnu Tajnu ludog znanstvenika mogu to učiniti uz odličan popust koji Escape room Labirintanje i Portal x-ica.com omogućuju.

Sve što trebate učiniti je okupiti ekipu maksimalno šest članova i doći u Labirintanje u Amruševu 8 te pokazati svoju člansku iskaznicu Portala x-ica.com koja će Vam osigurati popust. Tako ćete umjesto 350 kuna svojih najzabavnijih sat vremena u Escape roomu platiti svega 300 kuna.

Ako još niste registrirani član portala možete to potpuno besplatno učiniti online na portalu ili kad dođete u Escape room Labirintanje.

Što je Labirintanje?

Iza Labirintanja stoji grupa mladih znanstvenika koji su sa svojim znanjem htjeli napraviti nešto – zabavno. Na faksu su učili jedno, na poslu uče nešto drugo, a prosječan bi student htio raditi nešto treće. Tako je i krenula ideja da otvore vlastiti roomescape.

Kreiranje njihovog autorskog escape rooma omogućilo im je da istovremeno koriste maštu i znanje, da grade svijet koji ih čini uistinu sretnima te da realiziraju ideje koje su se prije činile nevjerojatnima, a na tom su putu koristili samo jedno pravilo – sve što možemo, radimo sami.

Lociran u samom centru Zagreba, samo par minuta hoda od Trga, escape room Labirintanje omogućuje Vam da na sat vremena postanete glavni junak epske pustolovine. Ispitajte granice svoje domišljatosti i surađujte s prijateljima, ali povrh svega – dobro se zabavite! Jeste li dorasli izazovu?

Je li redakcija portala x-ica.com dorasla izazovu i kako je sve prošlo pročitajte u izvještaju 🙂

Jesmo li otkrili Tajnu ludog znanstvenika?

Komentari