PC PRO – informatička oprema uz popust za studente

Piše
Ana Leko

Jun 09, 2016

Najbolja ponuda za registirane članove Portala x-ica.com. Novootvorena trgovina i servis informatičke opreme PC PRO na Vrbiku u suradnji s Portalom svim registriranim članovima nudi 10% popusta na sav asortiman i  30% popusta na servis računala i notebooka.

Osnovna djelatnost tvrtke Power Computers d.o.o. je proizvodnja, prodaja i servis računala i računalne opreme. Razvoj poduzeća temelji se na kvaliteti proizvoda i stručnoj tehničkoj podršci korisnicima.

Ovo je svakako najbolja ponuda za registrirane članove Portala x-ica.com. Provjerite i na webu!!

Trgovina PC PRO u suradnji s Portalom x-ica.com svim registriranim članovima portala nudi popust od 10% na sav asortiman i 30% popusta na servis računala i notebooka. Sve to možete ostvaritxi na Vrbiku u ulici Lavoslava Ružičke 1. 


Proizvodni, prodajni i servisni asortiman u ovoj tvrtci obuhvaća sve vrste računala i njegove prateće opreme. Kvalitetan proizvod, dogovoren termin isporuke, velik broj prodanih računala, stručna servisna podrška, brojni zadovoljni kupci te stalna ulaganja u tehnologiju poduzeća ovoj su trgovini motiv za daljnje poslovanje.

Na raspolaganju Vam je jedan od najboljih profesionalno opremljenih i ekipiranih servisnih centara, s velikim izborom rezervnih dijelova te mobilna servisna ekipa!

Photo galerija (22 slika)

PC PRO se nalazi u ulici Lavoslava Ružičke 1 u Zagrebu, a možete ih potražiti i na webu.

Komentari