Konačna rang lista za smještaj riječkih studenata

Piše
Iva Bucić

Sep 01, 2016

Ove će se akademske godine najmanje 1320 riječkih studenata useliti u dva studentska i jedan učenički dom. Svi oni koji se nisu našli na konačnoj rang listi za smještaj imaju priliku još jednom iskušati sreću.

U studentskom naselju Ivan Goran Kovačić živjet će ukupno 648 studenata, Kampus na Trsatu pružit će krov nad glavom za 642 studenta, a njih 30 smjestit će se u Učeničkom domu Lovran. U učeničkom domu još uvijek ima slobodnih mjesta za studente, pa su dobrodošle prijave onih koji su na rang listi zauzeli neko od 1321. do 1401. mjesta. Zainteresirani se studenti u ovom slučaju trebaju javiti u Upravu doma, a na istoj adresi potražite sve informacije za postupak useljenja.

Svi brucoši koji se nalaze iznad crte u naselje I. G. Kovačić mogu se useliti od 1. rujna do 3. listopada, i to svakim radnim danom od 8 do 13 sati, a stariji studenti trebaju se useliti do najkasnije 7. rujna. Useljenje je moguće obaviti jedino osobno, a nemojte zaboraviti ponijeti dvije fotografije, dokaz o uplati akontacije za smještaj, osobnu iskaznicu i liječničku potvrdu da nemate zdravstvenih kontraindikacija za smještaj u studentski dom.

U Kampus na Trsatu stariji studenti moći će zbog obnove useliti tek od 20. do 30. rujna, a brucoši od 1. do 5. listopada, također u vremenu od 8 do 13 sati. U slučaju da zbog obveza na fakultetu morate useliti ranije, smještaj će vam privremeno biti osiguran u naselju I. G. Kovačić, a sve što trebate učiniti jest javiti se na adresu scri.uniri.@scri.hr.

Vodič za riječke brucoše

Konačnu rang listu potražite na ovoj adresi, a obavijest o postupku useljavanja ovdje.

Komentari