Torrente bar

Piše
x-ica tim

Jul 21, 2016

Nedavno smo prisustvovali otvorenju najmodernije uređenog lokala u Novom Zagrebu, Torrente bara. Od danas, ovaj bar je odlučio postati prijatelj članovima portala x-ica.com.

U Novom Zagrebu, u ulici Turinina 5, 08. srpnja 2016. godine otvoren je jedan od najmodernije uređenih barova u gradu Zagrebu, Torrente bar. Kako je to izgledalo na otvorenju pogledajte ovdje.

8

Na prekrasno uređenoj terasi možete popiti vašu ranojutarnju Vergnano kavicu, a potom se rashladiti uz Ice coffee ili uživati u jednom od mnogobrojnih koktela koji će za vas pripremiti profesionalni barmeni.

Jeste li čuli za prirodno aromatiziranu vodu? Ako niste, navratite u Torrente bar i uživajte u ovom sasvim novom osvježavajućem okusu.

2

Uz ljubazno osoblje i ugodnu glazbu, Torrente bar vam omogućava posebne trenutke odmora i opuštanja. Biti će tu svakojakih događanja o kojima ćemo vas redovito obavještavati preko portala, a sve najave možete pratiti i na facebook stranici Torrente bara.

Za registrirane članove portala x-ica.com Torrente bar nudi popust od čak 20% na koktele po vašem izboru.

Ako još niste registrirani član portala x-ica.com, to od danas možete učiniti i u Torrente baru. Dovoljno je obratiti se ljubaznom osoblju koje će vam dodjeliti vašu x-icu s kojom možete odmah uživati u popustima na mnogobrojne koktele.

Kako do popusta?

facebook

Photo galerija (16 slika)

Komentari