6. Međunarodni kongres nutricionista

Piše
Lorena Sikavica

Apr 25, 2018

6. Međunarodni kongres nutricionista održat će se od 26. do 28. listopada 2018. godine u hotelu Panorama u Zagrebu.

Međunarodni kongres nutricionista je najveći kongres nutricionista u regiji! Kongres je posebno zanimljiv po tome što se ne okupljaju samo stručnjaci iz područja nutricionizma veći i iz različitih grana znanosti od medicine, farmacije, kineziologije, psihologije, prehrambene tehnologije do agronomije. Sudjelovanje na Kongresu redovito je bodovano od strane strukovnih komora Republike Hrvatske te ga posjeti preko 400 sudionika iz Hrvatske i inozemstva.

Kongres je koncipiran kroz niz predavanja, radionica, panel i sponzoriranih predavanja gdje će stručnjaci iz različitih polja djelovanja iznijeti i obrazlagati najnovija znanstvena saznanja i aktualnosti povezanih s nutricionizmom kao znanosti, nutricionizmom kao dijelom procesa liječenja, ali i dijelom životnog užitka i održivog razvoja.

Osim znanstveno-poslovnog dijela, program Kongresa bogat je i društvenim događanjima te ćete slobodno vrijeme imati ispunjeno interaktivnim eno-gastro eventom, edukativnim izletima, a vrhunac zabave je uvijek tradicionalno druženje na Gala večeri.

Komentari