Bajkovita boho priča Marijane Bogdanić Ćosić

Piše
Lorena Sikavica

Apr 16, 2018

Diplomirana inženjerka agronomije Marijana Bogdanić Ćosić za sebe kaže da je oduvijek bila umjetnički tip, stoga se u potpunosti posvetila onome što najviše voli. Izradom boho nakita i sandala.

Prvo sam započela sa izradom narukvica koje su posebne po tome što su heklane. Samim time mogu na sebi sadržavati razne perlice, kristale i ostale razne detalje.

IMG-20180411-WA0015

Svaku je narukvicu fotografirala i podijelila na društvenim mrežama no nije stala samo na narukvicama. Osim narukvica počela je izrađivati ogrlice i sandale. Time je započela njezina dizajnerska boho priča.

IMG-20180411-WA0038

Svidjele su mi se sandale sa pomponima i resicama te sam ih htjela izraditi isključivo za sebe. Kako sam ih slikala i stavila na svoju facebook stranicu Boho Fairytale tako su ih mnogi vidjeli i zatražili da im izradim takve sandale po njihovim željama.

U vrlo kratkom roku njezin bajkoviti boho stil prepoznale su žene diljem svijeta.

Boho mi se sviđa još iz srednje škole, odkad sam slušala takvu vrstu glazbe iz 60-ih godina u kojima se nosio takav stil. Zbog toga sam počela sve raditi u tom duhu.

Marijana sve izrađuje ručno i sve je unikat. Ne postoje dva para posve jednakih sandala.

Materijali koje koristim su pomponi, kristali, resice te razne perlice, a naručujem ih iz raznih dijelova svijeta.

IMG-20180411-WA0031

Trenutačno su najpopularnije sandale i to većinom u ružičastim, srebrnim i sivim bojama. Za izradu samo jednog para sandala Marijani su potrebni sati sjedenja za stolom.

U planu ima i izradu torbica, gležnjača i čizama u boho stilu. Sudeći prema odličnom startu mnogo je onih koji nestrpljivo čekaju da to i realizira.

Instagram

Jednoj čitateljici našeg portala poklanjamo predivnu boho ogrlicu Marijane Bogdanić Ćosić. Javite se na e-mail: xicapoklon@gmail.com. Dobitnicu ćemo objaviti 25. travnja u 14 sati.

IMG-20180411-WA0028

Photo galerija (12 slika)

Komentari