Koracell – sve što trebate za Vaš dom

Piše
Vedran Mikulić

Nov 18, 2017

Otvaranjem velikih trgovačkih centara na periferiji grada, potraga za običnim vijkom, bravom ili osiguračem zahtjeva veliki gubitak vremena, novca ali i živaca. Koracell trgovine u centru grada i u Utrinama pravo je rješenje ovih problema.

Zbog trenda zatvaranja velikog broja klasičnih kvartovskih dućana  u kojima su se mogli pronaći artikli za svakodnevnu upotrebu (utikači,vijci,žarulje,slavine,ventili,boje,ljepila,brave,alati…) stanovnici centra i Novog Zagreba bili su frustrirani.

Tako je potraga za običnim vijkom, bravom ili osiguračem zahtjevala odlažanje u trgovačke centre na periferiji grada i veliki gubitak vremena, novca ali i živaca. Uvidjevši problem umiranja kvartovskih dućana ali i poslovnu priliku zbog trenutne nedostatne i neodgovarajuće ponude, tvrtka Koracell je otvorila dva maloprodajna dućana Petrinjskoj 5 i u Maretićevoj 7, u Utrinama, u kojima možete pronaći veliki broj  proizvoda iz segmenta kućanskih aparata, elektromaterijala, rasvjete, vodomaterijala, alata, željeznarije, boja i lakova.

1

Pored velikog broja artikala, kojih je više od 3000, stručno i ljubazno osoblje rado će vas posavjetovati pri kupovini i pomoći vam u rješevanju svakodnevnih problema vezanih za popravak i uređenje doma.

Nastup prodajnog osoblja Koracell potpuno je drugačiji u odnosu na velike trgovačke centre gdje je obično nemoguće pronaći bilo koju osobu koja bi vas posavjetovala, a traženi proizvod plati ćete puno više nego u Koracellovim dućanima.

4

Koracell je razvio strategiju prodaje koja je fokusirana na maksimalnu stručnost, ljubaznost i vrlo viskoku razinu uslužnosti koju je danas vrlo teško pronaći. Na primjer, rado će vam odnijeti robu do automobila ili pokazati kako zamijeniti perlator na slavini.

Za registrirane članove portala x-ica.com i članove x-ica Gold cluba Koracell je pripremio sljedeće popuste:

  • 15 % na glačala i fenove
  • 15  % na kuhalo na vodu
  • 15 % na grijalicu FS 810
  • 15 % na produžne priključnice
  • 15 %  termosice
  • 15 % na osobne vage

Više informacija možete pronaći ovdje.

Photo galerija (10 slika)

Komentari