Carnival Snowboard Session u Palachu

Piše
Kristina Jelić

Jan 26, 2017

Ovogodišnji Carnival Snowboard Session održat će se u subotu, 4. veljače, u riječkom Omladinskom kulturnom centru Palach. Za glazbeni dio programa zaduženi će biti Kiša metaka, Reinkarnacija Opatija Hip-Hop i Ličo & Palačinka Soundsystem. 

Ovogodišnji Carnival Snowboard Session kulminirat će koncertom gdje će nastupiti Kiša metaka, Reinkarnacija Opatija Hip-HopLičo & Palačinka Soundsystem.

Splitska gangsta rap skupina Kiša metaka djeluje deset godina u raznim formacijama, a slušatelji su ih upoznali kao solo izvođače i goste na albumima Dječaka. Kao samostalan entitet, publici su se predstavili debitantskim nezavisnim albumom 2013. godine. Njihov prvi album gotovo je preko noći postao hit i ovim momcima donio brojne rasprodane koncerte po regiji.

ki a metaka

Ulogu domaćina preuzima mlada opatijska skupina pod nazivom Reinkarnacija. Dečki za sebe kažu da se bave stvaranjem rap glazbe kako bi široj masi predstavili svoja razmišljanja, ali najviše zbog dobrog i kvalitetnog druženja. Članovi su reperi Dante Dopp (Sandro Delač), El Ese (Ivan Antonio Premer), Pino Kio (Pino Kovačević), DJ-i i producenti DJ Faraon (Luka Jenuš) i DJ Hazy Manner (Paulo Šuljić).

reinkarnacija

Za zagrijavanje prije i hlađenje nakon nastupa ova dva kolektiva zadužen je Ličo i Palčačinka Soundsystem koji će svojim odabirom prolaziti kroz najvažnije proizvođače rima u regiji. Njihove se pjesme ne vrte u eteru domaćih radijskih postaja, njihovi spotovi se ne prikazuju na domaćim televizijama, o njima ne piše većina domaćih medija. Zašto su onda popularniji od mnogih domaćih bendova dođite i provjerite.

Početak koncerta je u 21 sat.

Ulaznice:
Dallas Music Shop Rijeka po cijeni od 35 kuna, a na sam dan koncerta na ulazu po cijeni od 45 kuna.

Komentari