DasPas hoodie (vau vau) za azil Dumovec budi!

Piše
Kristina Jelić

Sep 22, 2016

Pas je čovjekov najbolji prijatelj, a ti budi pseći najbolji prijatelj. Odazovi se i priključi akciji za pomoć Dumovcu kroz prezentaciju prve DasPas hoodie kolekcije za peseke.

Ovu subotu, 24. rujna, od 11 do 14 sati u zagrebačkom Art Parku održat će se jedinstvena akcija za pomoć Dumovcu kroz prezentaciju prve Das Pas hoodie kolekcije za peseke.

Iva Capak koja stoji iza Brenda DasPas osmislila je taj simpatičan modni komad za četveronožne ljubimce kojima su svoj prepoznatljiv vizual darovali renomirani zagrebački street artisti Boris Bare iz kolektiva Pimp my Pump, Modul Osam i Kopito zla, a pridružio im se i Kiosk shop s posebnom serijom košuljica za peseke.

_dsc2913

U sklopu najavljenog subotnjeg događaja posjetitelji će se u parku družiti s psima iz azila Dumovec koji su spremni za udomljavanje, a od volontera će se moći saznati sve o njihovim karakterima i posebnostima. Kako bismo bili sigurni da ćete ih primijetiti, nosit će hoodice. Svi koji u subotu udome psa, na dar će dobiti Kiosk shop pseću košuljicu, a Iva će dio prihoda od prodaje DasPas hoodica donirati azilu Dumovec.

_dsc3017

Pridružite se, podržite akciju, odjenite svoje ljubimce u ove jedinstvene krpice i time pomognete njihovim kolegama iz Dumovca.

Photo galerija (3 slika)

Detaljnije na Facebooku.

Komentari