U Splitu ove godine otvorene tri nove menze

Piše
Iva Bucić

Sep 27, 2016

Splitski će studenti od ove godine manje vremena provesti čekajući u redu, jer su se za njih od početka godine otvorile tri nove menze, od kojih je posljednja otvorena u Studentskom domu Dr. Franjo Tuđman.

Menza se prostire na tisuću i pol četvornih metara, a broji više od 400 sjedećih mjesta. Do sada je u restoranima Kampusa mjesta bilo tek za 230 studenata, a samo su Prirodoslovno-matematički, Kemijsko-tehnološki i Pomorski fakultet, koji su lani premješteni u novu zgradu, na Kampus doveli više od četiri tisuće studenata.

Sveukupno dvadesetak tisuća splitskih studenata, osim novotvorene menze u Studentskom domu Dr. Franjo Tuđman, na raspolaganju od ove godine imaju i restoran Index te restoran Kantun C na Medicinskom fakultetu, a iksica se provlači i na FESB-u, FGAG-u i u restoranu hostela Spinut.

Radno vrijeme restorana u Kampusu bit će od 07:30 do 21 sat, pa će stoga restorani Ekonomski fakultet, FGAG i FESB 2 ubuduće raditi u jednoj smjeni i to od 07:30 do 15 sati. Više informacija i fotografije novootvorene menze potražite na ovoj adresi, a više informacija o prehrani u Splitu ovdje.

Komentari