Besplatna promo vožnja do 40 kuna uz Uber!

Piše
Ivona Radić

Feb 01, 2016

Uz Uber i portal x-ica.com čeka te besplatna promo vožnja uz iznosu do 40 kuna! Požuri, još malo pa nestalo.

Sunčeve zrake su te probudile 15 minuta prije prvog predavanja?

Žuriš na dejt, a tramvaj obilazi cijeli grad prije nego što dođe do tvog odredišta?

Kasniš na party cjelonoćnog grijanja stolice prije ispita, a učenje ti toliko nedostaje da ne želiš propustiti ni sekundu?

Dobro, kod ovog zadnjeg baš i ne znamo kako ti pomoći, ali za ostale točke postoji samo jedno rješenje – Uber, prijatelj studenata i partner portala x-ica.com!

Što je Uber?

Uber je mobilna aplikacija koja te spaja s najbližim vozačem kako bi stigao do željenog mjesta na najbrži i najjeftiniji način. Vozača čekaš oko 3 minute u prosjeku, a vožnja je do 25% jeftinija od vožnje taksijem.

Registracija – jednostavno i jasno

Registracija se obavlja za manje od minute, a aplikaciji su potrebni osnovni podaci o korisniku (ime i prezime, e-mail i broj mobitela) te podaci s tvoje kreditne, debitne ili kartice tekućeg i žiro računa. Detaljni podaci o svim transakcijama stižu mailom, a tvoji podaci ne koriste se van potreba aplikacije.

Prije nego što pozoveš vozača, sve informacije o cijeni i vremenu čekanja vozača vidljive su na ekranu, što znači da te ne čekaju nikakva iznenađenja u trenutku kad dođeš do odredišta! Vozač fizički ne sudjeluje u naplaćivanju, sve se odvija preko aplikacije. Uber- screenshot thumbnail

Nakon vožnje moći ćeš ocijeniti vozača – ovako ćeš biti siguran da aplikaciju koriste samo najbolji vozači koje su drugi korisnici ocijenili pozitivno. Također postoji opcija dijeljenja troškova na broj putnika u vozilu kada svi sudionici plaćaju svoj dio izravno preko kartice za što jednostavnije iskustvo vožnje.

P.S. Uber nerijetko organizira promotivne degustacije različitih proizvoda u svojim automobilima te su besplatne akcijske vožnje česta pojava – nakon registracije, lijepa iznenađenja su iza ugla! 🙂

Uber je dostupan na telefonima koji koriste Android, iOS te Windows operativni sustav.

Posebna promo vožnja do 40 kuna uz portal x-ica.com

Kako bi iskoristio svoju promo vožnju, nakon registracije idi na “Promotions” i upiši naš promo kod “XICA”, nakon čega ćeš dobiti obavijest da tvoju prvu vožnju pokriva Uber, i to iznosom do 40 kn!

Registraciju i promo vožnju možeš napraviti u bilo koje doba dana.

Sretan put do odabrane destinacije žele ti Uber i portal x-ica.com!

Komentari