Dvanaesto izdanje Hoomstocka

Piše
x-ica tim

Aug 16, 2017

18. i 19. kolovoza, na školskom igralištu Osnovne škole Viktora Kovačića u Humu na Sutli, održati će se dvanaesto izdanje Hoomstocka.

Hoomstock je humanitarni rock festival kojeg Humska udruga mladih, organizira se u Humu na Sutli od 2006. godine. Cilj festivala je promovirati kvalitetnu rock glazbu i jednog dana izrasti u velik regionalni događaj, a uz to sav prikupljeni novac donirati nekoj mladoj osobi iz regije kojoj je novac neophodan. Dosad su prikupljenim sredstvima plaćali operaciju kuka, lasersku operaciju očiju, poseban inhalator za oboljele od cistične fibroze, opremu za učionicu djece s posebnim potrebama, i sl.

Festival tradicionalno okuplja više od 1000 poklonika rocka, a broj posjetitelja iz godine u godinu raste. Također, regionalni moto klubovi također sudjeluju na ovom festivalu.

Hoomstock se prve dvije godine godine održavao u lokalnoj kino dvorani, no od 2008. godine Hoomstock se održava na otvorenom, na igralištu osnovne škole.

Ove godine otganizatori su pripremili dodatani stage u parku na kojem će se u petak održati party dobrodošlice s izvođačima The Balkan Wanderers i Dog’s Beach.

Hoomstock je za posjetitelje osigurao besplatan kamp i svakodnevni (petak i subota) prijevoz iz Zagreba prema Humu na Sutli i poslije koncerata prema Zagrebu.

Da bi se prijavili za kamp i prijevoz pošaljite svoje ime i prezime na mail: prijave@hoomstock.com.

Kompletan program možete pronaći ovdje.

Komentari