Tamagotchi opet u prodaji

Piše
Vedran Mikulić

Oct 13, 2017

Prvi put objavljeni 1997., Tamagotchiji su bili jedna od najpopularnijih igračaka kraja 90-tih i ranih 2000-tih. Posebno izdanje napravljeno je povodom obilježavanja 20. godišnjice “rođenja” ove igračke.

Popularna igračka jajastog oblika prvi put je lansirana 1996. godine na japansko, pa zatim na američko tržište. Djeca, a i odrasli su ludjeli za njim, i sada se Tamagotchi opet vraća na svjetsku scenu.

1

Mini verzija Tamagotchija iz devedesetih može se naručiti preko Amazona i košta oko 15 dolara, a od 5. studenog stiže na police trgovina u SAD. Tvrtka Bandai je najavila povratak Tamagotchija još prošlog proljeća.

Iako je nova verzija mnogo manja od originalne, igrica je potpuno ista, čak i jednostavnija u nekim segmentima, piše Daily Mail.

2

Tamagotchi će se pojaviti u šest različitih dizajna, od svijetlo narandžastog i providnog do onog s kombinacijom dvije jarke boje, a svaki će sadržavati šest različitih virtualnih ljubimaca.

Nakon što izaberete svog ljubimca, morate ga njegovati kako bi on dalje napredovao kroz različite životne faze, a ukoliko se ne brinete o njemu može se razboljeti pa čak i umrijeti.

Izvor/Foto: Daily Mail

Komentari