Splitskim studentima povećane subvencije

Piše
Petra Haleš

Sep 26, 2017

Na sjednici Upravnog vijeća Studentskog centra u Splitu, na zahtjev studentskog predstavnika u upravnom vijeću SC-a, jednoglasno je odobreno povećanje subvencije sa 400,00 na 600,00 kuna svima koji su prema natječaju “dobili” studentski dom Bruno Bušić.

Studentski dom Bruno Bušić ove akademske godine neće biti useljiv zato što se kreće u kompletnu renovaciju studentskog doma kako bi uvjeti stanovanja odgovarali propisanim uvjetima, te kako bi se povećala kvaliteta stanovanja studentima. Umjesto “mjesta u domu”, svi koji su prema natječaju dobili studentski dom Bruno Bušić, svaki mjesec će na svoj žiro račun dobivati izglasanih 600,00 kuna subvencije.

Za ostvarenje subvencije studenti se moraju u „Studentski centar Split“ i to u dom „Bruno Bušić“, na adresi Spinutska 37, soba 101, u periodu od 2. listopada do 6. listopada 2017. od 07.00 sati do 13.00 sati, a sve kako bi sklopili Ugovor i kako bi dostavili svoje osobne brojeve računa na koje će im Studentski centar Split doznačavati sredstva svaki mjesec u iznosu od 600,00 kuna.

NAPOMENA: Svi studenti moraju donijeti sa sobom potvrdu o statusu upisa redovnog studenta akademska 2017./18.g na Sveučilišta u Splitu.

Izvor: szst.unist.hr

Komentari