ELSA Zagreb organizira okrugli stol – “Taksi budućnosti”

Piše
Petra Haleš

Sep 17, 2017

U tijeku aktualne rasprave o prijedlogu novog Zakona o prijevozu u cestovnom prometu ELSA Zagreb Vas poziva da im se pridružite na okruglom stolu – ” Taksi budućnost”. 

Europska udruga studenata prava Zagreb (ELSA Zagreb), pod pokroviteljstvom Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, 19. rujna od 10 do 13 sati, organizira okrugli stol Taksi budućnosti – važeći zakonodavni okvir i potrebne izmjene za ostvarivanje veće konkurentnosti.

1

Cilj ovog skupa je kroz raspravu pronaći optimalna rješenja u Zakonu o prijevozu u cestovnom prometu radi ostvarenja modernog, liberalnog i razvijenog taksi tržišta na prostoru Hrvatske.

Kroz diskusiju analizirati će se postojeći zakonodavni okvir koji regulira pružanje taksi usluga te će se pokušati pronaći rješenja i donijeti prijedlozi o predstojećem nacrtu Zakona o prijevozu u cestovnom prometu.

Okruglom stolu nazočit će predstavnici resornog ministarstva, Udruženja obrtnika pružatelja autotaksi usluge, Ubera, Cammea, HGK, te profesor Prometnog fakulteta u Zagrebu Ivan Bertović.

Okrugli stol održava se u auli Sveučilišta (Trg Republike Hrvatske 14, dvorana lijevo). Ulaz je besplatan.

Izvor: ELSA Zagreb

Komentari