HMD Global poklanja smartphone Nokia 3

Piše
Vedran Mikulić

Oct 29, 2017

HMD Global je finski start-up, koji se još popularnije naziva dom Nokia telefona. Pročitaj intervju sa Tomislavom Himbeleom, voditeljem marketinga HMD Global za CEE, odgovori na nagradno pitanje i osvoji novi smartphone Nokia 3.

Tomislav Himbele bothie

Kakvi su planovi HMD Global u Hrvatskoj i svijetu?

Smatramo da je pravi trenutak da na svjetska tržišta, dakle uključujući Hrvatsku, predstavimo nešto drugačije u svijetu mobilne tehnologije. Želimo korisnicima pružiti tehnologiju koja će im unaprijediti živote, želimo kreirati još bolje korisničko iskustvo, i još inovativnije načine na koji će se ljudi povezati. Tijekom 2017 godine, u samo 10 mjeseci, predstavili smo 5 novih Nokia smartphone uređaja s Android operativnim sustavom koji se temelje po svemu onom po čemu su Nokia telefoni nekad bili prepoznatljivi, počevši s neprikosnovenom kvalitetom i jedinstvenim dizajnom, ali s jasno definiranim razlikama u odnosu na ono sto u ovom trenutku tržište nudi. Naravno, tu je i Nokia 3310 za koju bilježimo izniman interes, te smo izdali i model Nokia 3310 3G jer su korisnici to tražili.

Trenutno imate na tržištu pametne telefone Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 i Nokia 8. Kakav je interes kupaca?

Govoreći iz dosadašnjeg iskustva, ne samo iz Hrvatske već i u ostatku regije, imamo izvrstan odaziv partnera i krajnjih korisnika. Sa zadovoljstvom možemo tvrditi da se ”traži uređaj više”.

Mnogi ne znaju da iza novih Nokia telefona stoji tvrtka HMD Global. Možete li nam pobliže pojasniti o čemu se radi i kako surađujete s tvrtkom Nokia?

HMD Global je finski start-up, i kako se volimo zvati, dom Nokia telefona. S obzirom da je HMD Global ekskluzivni nositelj licenca Nokia branda za telefone i tablete, svjesni smo odgovornosti prema brandu i Nokiji koju nosimo. Radi se o brandu koji svoju prepoznatljivost duguje 150 godišnjoj povijesti i kontinuiranoj inovativnosti, te u svim svojim aktivnostima to uzimamo u obzir. Svi naši proizvodi i dalje oslikavaju sve ono što korisnici očekuju od Nokia telefona: kvalitetu, izdržljivost, jednostavnost uporabe, jedinstven dizajn. I da bi u tome bili uspješni, u stalnom smo kontaktu s Nokia timovima. Kao jedan od primjera te uske suradnje, po prvi put smo predstavili Nokia Ozo snimanje zvuka u 360 stupnjeva u Nokia 8 telefonu, kao prvom pametnom telefonu na svijetu s ovom funkcionalnošću, koje donosi potpuno novu kvalitetu snimanja zvuka zajedno sa videom u 4k rezoluciji.

Kod koga u Hrvatskoj možemo nove Nokia modele?

Novi Nokia telefoni mogu se kupiti kod operatera ili u slobodnoj prodaji, u trgovinama naše partnerske mreže.

NAGRADNO PITANJE:

Kako se zove novi „selfie s obje strane kamere“ koji se može snimiti samo s uređajem Nokia 8?

Odgovor na nagradno pitanje pošalji najkasnije do 15. studenog 2017. godine na mail adresu: info@x-ica.com. Dobitnika vrijedne nagrade objaviti ćemo 16. studenog 2017. godine na Facebook stranici portala x-ica.com.

Komentari