Natječaj za najbolje stručne i znanstvene radove

Piše
Dijana Šimunić

Oct 09, 2016

Nagrade Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske dodjeljuju se za najbolje stručne i znanstvene radove iz područja intelektualnog vlasništva.

Državni zavod za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske objavilo je natječaj za dodjelu nagrada za najbolje stručne i znanstvene radove iz područja intelektualnog vlasništva. Cilj natječaja jest prvenstveno pojačati svijest o značaju intelektualnog vlasništva u znanstvenoj i akademskoj zajednici te poticati na bavljenje tematikom intelektualnog vlasništva u znanstveno-istraživačkom i akademskom radu.

Tko sve može sudjelovati?

Pravo sudjelovanja imaju svi studenti i studentice preddiplomskih, diplomskih ili poslijediplomskih sveučilišnih i stručnih studija u Republici Hrvatskoj iz svih znanstvenih područja, odnosno svih studijskih usmjerenja, kao i znanstveno-nastavno i akademsko osoblje sa znanstveno-istraživačkih i akademskih institucija u Republici Hrvatskoj.

Kako se prijaviti?

Jedan autor može prijaviti samo jedan rad, a pristigli radovi se ne vraćaju. Autori prijavljenih radova svojim sudjelovanjem u natječaju daju pristanak da se njihov rad javno objavi na internetskim stranicama ili drugom mediju koji pripada Zavodu.

Natječaj je otvoren od do 1. studenog 2016. godine. Odluka o dodjeli nagrada bit će objavljena do 1. prosinca na službenim stranicama Državnog zavoda.

Komentari