Ivan Hrvatska, Surka Beatbox i Ognjen Čudnoređe za zadnji GV

Piše
Kristina Jelić

svibnja 30, 2016

Ovaj četvrtak, 2. lipnja, u Vintageu je zatvaranje 4. sezone Good Vibrationsa uz veliki povratak Ivana Hrvatske i goste Surka Beatbox i Ognjena Čudnoređa.

Ovaj četvrtak u Vintage Industrial Baru zatvorit će se 4. sezona programa Good Vibrations, a svečanost će biti obilježena velikim povratkom Ivana Hrvatske, legendarnim rokerom i partijanerom iz dijaspore. Prije njega će nastupiti Surka Beatbox i Ognjen Čudnoređe, a za DJ pultom dominirat će DJ Kneža.

IVAN HRVATSKA stiže direktno s Trinidad i Tobaga via Vancouver zatvorit još jednu Good Vibrations sezonu. Ivan je nedavno izbacio i novi singl Ja volim party, a ovaj nastup ujedno predstavlja i prvi koncert turneje čiji će datumi biti objavljeni uskoro.

SURKA BEATBOX beatboxa s mikrofonom i loop mašinama pri čemu stvara fraze od kojih nastaje kompletna pjesma. Svaka pjesma je neponovljiva jer nastaje taj tren, te nema nikakvih unaprijed pripremljenih loopova, mp3-ca, cd-a ni sekvencera. Sve se događa uživo – beatbox, repanje, soliranje…

OGNJEN ČUDNOREĐE je mastermind benda Čudnoređe, multiinstrumentalist kojeg odlikuje prava doza ekscentričnosti i nepredvidivosti na stageu. Od popularnog Ogija očekujte pjesme Čudnoređa u solo varijanti s gitarom, pokoju pošalicu, geg i skeč.

Tu je dakako i DJ Kneža koji će još jednu GV sezonu privesti kraju svojim izborom glazbe samo za fine uši. Spremite se za nikad opušteniji i zabavniji Good Vibrations.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu, a na dan će ako ih ostane koštati 35 kuna. Početak ove nezaboravne fešte je u 20:30.

Photo galerija (3 slika)

S osebujnim Ivanom Hrvatska možete pročitati i zanimljiv intervju!

King of trash Ivan Hrvatska stiže u Vintage

Komentari