5 stvari koje svaki student mora imati

Piše
x-ica tim

Oct 28, 2019

Svaki student koji drži do sebe, mora imati slijedećih 5 stvari sa sobom u bilo kojem trenutku. Kojih je to 5 stvari pročitajte u nastavku.

To su (ne nužno tim redoslijedom) otvarač za pivu, karte za Belu, a za zagrebačke dalmatince karte za Briškulu, prezervativi i naravno mamin recept za grah. Ako vam nije jasno zašto baš tih 5 stvari, objasnit ćemo vam u nastavku.

1. Otvarač za pivu

Upaljač kojim inače otvaraš pivu ti uvijek netko popali. Zube čuvaj, a popularno otvaranje pomoću okvira na vratima nije uvijek izvedivo. Stoga ti preostaje sponzorski otvarač za pive, boce, koji jednostavno zakvačiš za ključeve.

bottle-opener-281238_1920

2. Karte za Belu ili Briškulu

Zamisli si situaciju. Čekaš usmeni, na redu si za kojih dva sata ako je profa u elementu, ugasio ti se mobitel, pardon smartphone ili ti je na 6%. Ti vadiš karte, nađeš još tri kompića i zabava može početi. 🙂

night

3. Putovnica

Nekad je najveći za**b bio da zaspiš u tramvaju i odeš do Mihaljevca, ili u Dupcu skužiš da si trebao do Črnkasa. Zato je u ova nestabilna vremena dobro imati putovnicu, da ne daj bože hitno moraš za Irsku (Mi Hrvati).

passport-315266_1280

4. Prezervativ

Prezervativ, kondom, kurton, kako ga god zvali, imajte ga u se i na se, jer opet kažemo nestabilna su vremena… Pametnom dosta. 🙂

colourful-condoms-849409_1920

5.  Recept za grah

Recept za dobar grah može imati samo jedna i jedina, mama. Jer dobar grah je svakom studentu najbolji drug. Skuhaš ga, pa ste i ti i cimer mirni cijeli vikend ili barem do pola tjedna.

beans-1001032_1920

Komentari