30 stipendija za 30 godina Tokića

Piše
Petra Haleš

Nov 18, 2020

Nagradni natječaj »30 STIPENDIJA ZA 30 GODINA TOKIĆA« priređuje društvo Tokić, d.o.o. iz Sesveta,.

Nagradni natječaj započinje 30. listopada 2020. i traje do 30. studenog 2020., a organizira se i provodi na području Republike Hrvatske.

Priređivač zadržava pravo izmjene ukupnog trajanja natječaja i datuma proglašenja pobjednika.

Objava pravila nagradnog natječaja Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na internet stranici www.tokic.hr.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi redovni učenici i studenti s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Način sudjelovanja u nagradnom natječaju Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je snimiti motivacijski video u trajanju od jedne minute u kojem je potrebno objasniti »Zašto baš ti zaslužuješ Tokić stipendiju« te isti poslati na press@tokic.hr najkasnije do 30.11.2020.

U prijavi je potrebno dodatno navesti:

  • Ime i Prezime
  • Datum rođenja
  • Naziv škole ili fakultet koji pohađate
  • Broj računa na koji vam može biti isplaćena stipendija

Nepotpune prijave i prijave pristigle nakon roka neće se razmatrati.

Dobitnici i isplata nagrade 30 najboljih prijava osvaja jednokratnu stipendiju u iznosu od 3.000,00 HRK, a koja će dobitnicima biti isplaćena u roku od 15 dana od proglašenja pobjednika na IBAN računa pobjednika kojeg je naveo prilikom prijave na natječaj.

Proglašenje pobjednika natječaja Imena svih pobjednika natječaja biti će objavljena na Tokić facebook stranici https://www.facebook.com/TokicAutodijelovi/ te na Tokić web stranici https://www.tokic.hr/ u roku od 8 dana od završetka natječaja, a pobjednici će u istom roku biti obaviješteni telefonski ili emailom.

Ova pravila vrijede od 30.10.2020.

Komentari