Stali ste na morskog ježa?? Vadi ga van!

Piše
Kristina Jelić

Jul 15, 2016

Jež u morskoj vodi je znak da je more odlične čistoče, pogodno za kupanje. Ali što napraviti kad stanete na ovog vjesnika čistoće mora?

Razlika između muškog i ženskog ježa, je što muški jež ima jednu bodlju više 🙂 ali svejedno bodu i muški i ženski morski ježevi. Što vam je činiti ako stanete na jednog, saznajte u daljnjem tekstu. Nemojte psovati bez obzira koliko bolno bilo jer mi imamo rješenja za vas.

Sexy šlapice za vodu

Prvo što ćete napraviti je da na štandu kupite one simpatične, sexy i nimalo seljačke šlapice za vodu. HiHihi. Pa neka jež ubode ako se usudi!

shoes-220412_1280

Sterilna igla

Nemate sexy šlapice? E, onda ćete morati posegnuti za iglom, ali ne i za koncem. Vrh igle zagrijte upaljačem ili šibicom i kopajte dok ne izvadite malu crnu točkicu. Naravno, poslije to sve lijepo sterilizirajte alkoholom ili nekim drugim dezinfekcijskim sredstvom. Sretno!

sew-1232723_1280

Urin

Ovaj naš najomiljeniji savjet je isproban, a i Baba Vanga se kune da djeluje. Dakle, ako ne uspijete iglom iskopati bodlju, tada se trebate pomokriti na mjesto uboda, ali odmah i to svojim urinom. I naravno bodlje se rješavate kao rukom odnešeno.

the-test-1006795_1920

Mi imamo svog favorita u vađenju bodlji ježinaca, a vi?

Komentari