Moskva, Jam Ritual, Phaneron i The Black Room na Good Vibrationsu

Piše
Kristina Jelić

Mar 11, 2017

Ove srijede, 15. ožujka, u Vintage Industrial Bar dolaze čak četiri benda – Moskva i The Black Room iz Rijeke, Varaždinci Jam Ritual i zagrebački Phaneron. Za dobar rokenrol štimung zadužen će biti DJ Dino.

Suradnja Good Vibrationsa i riječkog Distune Promotiona donosi u srijedu, 15. ožujka, u Vintage Industrial Bar čak četiri benda.

Moskva je rock bend iz Rijeke osnovan 2011. Bend je klasična rock četvorka – Tamara Dorčić za mikrofonom, Ivan Ujević na bubnju, Kruno Kukuljan na basu i Vladimir Tomić na gitari.  U drugoj polovici 2016. snimljen je novi album koji će svoju zagrebačku promociju doživjeti upravo u Vintageu.

The Black Room je riječka rock četvorka nastala 2014. Članovi benda su Jakov Katalinić – vokal, gitara, Leo Ventin – gitara, Miljen Sirotić – basa i Ivan Ritoša – bubnjevi. Aktualni album prvijenac In This Town Lies a City izdali su u ožujku 2016., a nakon toga su zasvirali na mnogim festivalima poput INmusica i Indirekta. Ovo će im bit prvi nastup u Vintage Industrial Baru i Good Vibrations programu.

Jam Ritual je varaždinska blues rock četvorka koja je izmamila niz pohvala i kritike i publike izdanim albumom prvijencem Greasebucket. Do sada ih se moglo vidjeti na INmusic festivalu i Špancirfestu. Bend čine Toni Tkalec – vokal, gitara, Edvin Derahović – gitara, Karlo Merkaš – bas, te Matija Burek – bubanj.

Phaneron je alternativni rock bend koji je nastao krajem 2013. godine kao projekt dvojice prijatelja – Nikole Lugovića (bass, akustična gitara; ex bend Kanis Mater) i Stefana Nožice (vokal; ex bend Penny Lane). Početkom ljeta 2016. izbacili su EP Live in Sax te nastupio na INmusic fesivalu.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna mogu se nabaviti u Dirty Old Shopu i Kavezu/Vintageu, a na dan će koštati 35 kuna.

Komentari