Što darovati svom dečku za Božić?

Piše
x-ica tim

Dec 13, 2019

Ako još uvijek nemaš pojma što darovati svom dečku za Božić, mi ti donosimo nekoliko zanimljivih ideja.

Pronalazak dara za tvog dečka ne mora nužno biti gnjavaža. Imaš sreće – dečki ipak nisu toliko izbirljivi kao cure, pa će im i najmanji dar od srca mnogo značiti. Ovo su neke od ideja koje smo smislili da ti pomogu u kupnji…

Ako je tvoj dečko šminker

Ima li boljeg dara od kompleta toplih vunenih rukavica, kape ili šala? Božićno zimsko vrijeme idealno je za to! Možda ovaj dar i nije toliko maštovit, ali tvom će dečku sigurno dobro doći.

portfolio-602504_1920-1Kožni novčanik također je jedan od praktičnijih darova. Novčanik kao dar uvijek je bio (i ostat će) prava klasika s kojom nikada ne možeš pogriješiti. Novčanik treba baš svima pa će tvoj dečko sigurno biti zadovoljan. Možeš birati između klasičnih, kožnih novčanika do onih platnenih. Sve ovisi o tome kakav ukus ima tvoj dečko.

Možda nisi znala, ali njuh je osjetilo najpovezanije s emocijama i sjećanjima. Stoga, odaberi onaj parfem koji će tvog dečka redovito podsjećati na trenutke provedene s tobom.

Ako je tvoj dečko šminker, dobar dar ispod božićnog drvca bio bi i neki topli, zimski pulover. Obavezno prije kupnje provjeri koju veličinu nosi, kako mu ne bi kupila premalen ili prevelik broj.

sweater-428616_1920

Ako je tvoj dečko glazbenik

Tvoj dečko pravi je muzičar, u ušima stalno ima slušalice ili pak svira u nekom bendu? CD/DVD njegovog omiljenog izvođača ili glazbene skupine pravi je dar za njega! No, priprazi – ako je ipak veliki obožavatelj, taj album možda već ima. Pokušaj pronaći neki limited edition live koncert ili nešto slično, nešto što najvjerojatnije ne može nabaviti u običnoj trgovini. Danas sve to možeš naručiti preko eBaya ili Amazona.

Ako je tvoj dečko gamer

Kod darova za gamere ne moraš se mnogo dvoumiti. Najnovije izdanje njegove omiljene igre nešto su s čim ćeš ga itekako razveseliti. Ako je tvoj dečko gamer, ovo je idealan dar za njega. Ako želiš igrati na sigurno, možeš mu kupiti novu igraću konzolu, kompjutersku tipkovnicu namijenjenu gamerima ili moderni miš.

Ako je ljubitelj tehnologije i ako ti možeš izdvojiti nešto više novaca za dar, možeš mu pokloniti i neki od sve popularnijih gadgeta. iWatch je još uvijek jedan od najraširenijih.

Ako je tvoj dečko sportski tip

bracelet-1502602_1920Ako je tvoj dečko sportski tip, idealan dar za njega bio bi neki fitness dodatak. Sve popularniji fitness gadgeti jesu, tako zvane fitness narukvice. Ove godine postale su pravi trend, a obuhvaćaju velik broj podataka: korake, dosegnutu, prijeđenu udaljenost, potrošene kalorije te minute aktivnog kretanja.

Komentari