Autoškola TREND istinski prijatelj studenata

Piše
Vedran Mikulić

Mar 05, 2020


Drage studentice i studenti, „obitelj x-ice“ od danas je bogatija za još jednog člana, autoškola TREND. Evo što vam nude…

Nakon duže potrage za autoškolom na području grada Zagreba, koja će zasluženo dobiti „titulu“ prijatelj studenata, odluka je pala, to je Autoškola TREND.

f

Autoškola TREND osnovana je davne 1992. godine, s preko 5000 osposobljenih vozača ova autoškola postala je svojevrsni zagrebački brend. Rezultati rada, sigurni i kvalitetni vozači, sigurna i moderna vozila, te zadovoljstvo mnogobrojnih klijenata, ovu autoškolu s pravom pozicioniraju u sami vrh zagrebačkih autoškola.

Uz vrhunski izbor novih i sigurnih vozila, vrhunske stručne predavače i instruktore, modernu tehnologiju i individualni pristup svakom kandidatu, sve kandidate očekuje ugodna atmosfera i najbolja usluga.

b

A sada ono najbolje, samo za studente, članove portala x-ica.com:

Svoja vrata danas je autoškola TREND otvorila studentima i nudi vam sljedeće:

  • 3 dodatna sata vožnje – redovna cijena 540,00 kn, za vas GRATIS
  • Liječnički pregled – 270,00 kn

Ukupna ušteda je nevjerojatnih 810,00 kn.

Ukoliko ste u fazi razmišljanja koju autoškolu odabrati mi vam predlažemo autoškolu TREND, vjerujte nećete pogriješiti, a uštedu od 810,00 kn potrošite na lijepi komad robe, na poklon voljenoj osobi ili na romantičnu večeru.

d

Ovaj popust se odnosi za redovne i izvanredne studente, članove portala x-ica.com. Ukoliko do sada niste registrirani, to možete učiniti ovdje potpuno BESPLATNO. Na kućnu adresu dobit će te vašu člansku iskaznicu s kojom ostvarujete gore navedeni popust.

Također, registrirati se možete i na licu mjesta, tj, u samoj autoškoli TREND.

Prilikom upisa u autoškolu TREND naglasite da ste registrirani član portala x-ica.com i iskoristite ovaj, zaista nemali popust.

Upisi su svakog utorka!!!

KONTAKT:

Ovom prilikom iskreno zahvaljujemo autoškoli TREND koja je pokazala vrlo veliku socijalnu osjetljivost prema studentskoj populaciji, a vama želimo da što uspješnije završite tečaj i položite vozački ispit iz prvog puta, u što uopće i ne sumnjamo.

Photo galerija (11 slika)

Komentari