Ljetna škola u Mađarskoj uz stipendiju

Piše
Petra Haleš

Jul 02, 2020

Partnersko sveučilište FOI-ja, University of Pecs, u razdoblju 3. – 12. rujna 2020. godine organizira ljetnu školu pod nazivom Changing Europe – European Changes in 2020. Hrvatski studenti imaju mogućnost prijave za CEEPUS stipendiju koja pokriva sve troškove.

Cilj ljetne škole Changing Europe – European Changes in 2020 je istražiti kako se međukulturalna klima unutar zemalja Europske unije mijenja i to u kontekstu globalnih pritisaka s kojima se svi danas susrećemo. Studenti će naučiti koji su to ekonomski, socijalni i politički utjecaji migracija, što je to transnacionalni terorizam i koji su izazovi globalizacije danas.

Pozivamo student FOI-ja svih razina i smjerova da izađu iz zone komfora i prijave se na ovu zanimljivu ljetnu školu! Škola će trajati 10 dana, a odlična vijest je što CEEPUS stipendija pokriva sve troškove (kotizaciju, hranu, smještaj i društvene aktivnosti).

Na službenoj web stranici ljetne škole dostupan je i preliminarni program, pa pozivamo sve zainteresirane studente da ga prouče.

Rok za prijavu: 15. srpnja 2020. na ovoj poveznici.

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja će vam pomoći prilikom prijave.

Kontakt: mail international@foi.unizg.hr ili putem naših društvenih profila.

Komentari