Ukrasite svoj dom starim CD-ovima

Piše
Petra Haleš

Jul 11, 2017

Ukoliko u svom domu imate “brdo” starih CD-a i odlučili ste ih baciti, nakon što ovo pročitate sigurno ćete se predomisliti.

Želite ukrasiti svoj dom ali nemate nikakvu originalnu ideju. Ne brinite, ukoliko posjedujete kolekciju CD-a koju planirate baciti, ne činite to, evo ideje kako ih iskoristiti za uređenje vašeg životnog prostora.

1

Lijepljenje CD-ova na zidove možda zvuči pomalo suludo, no kad vidite konačan rezultat ostat ćete bez daha. Naime, pozadina CD-a reflektira svijetlost i vaš životni prostor čini potpuno drugačijim.

2

Kreativni bračni par odlučio je na zidove svog doma zalijepiti na stotine komadića CD-a. Ovja posao radili su oko dva mjeseca, a kako kažu ne namjeravaju zaustaviti se na ovome. Kako to rade? Najprije isjeku CD-ove na manje dijelove. Oni ne moraju biti nekog posebnog oblika. Što su različitiji to je učinak bolji. Nakon toga komade lijepe na zid i slažu poput slagalice, uklapajući veće i manje dijelove tamo gdje mogu stati.

3

4

Još ideja za slične kućne radinosti možete pogledati na stranici Instructables gdje svakodnevno objavljuju savjete i trikove koje i sami primjenjuju.

Izvor/foto: Instructables

Komentari