Osmišljavanje vizualnoga identiteta

Piše
Lorena Sikavica

Jul 20, 2017

Zbog nedovoljnoga broja prijavljenih prijedloga radova produljen je rok za predaju do ponedjeljka 28. kolovoza 2017.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu održava se već dvadeset i drugu godinu zaredom. Ovogodišnja će se Smotra održati od 23. do 25. studenoga u prostoru Studentskog centra (Savska 25). 

Dosadašnje smotre organizirane su prvenstveno za učenike završnih razreda srednjih škola, za studente te ostale zainteresirane, a imale su osnovnu zadaću pravodobnoga obavještavanja svih budućih studenta o programima studija, nastavnim planovima preddiplomskih i diplomskih studija.

U programu Smotre nastavit će se predstavljati i poslijediplomski studiji, a dio sadržaja će kao i dosadašnjih godina biti usmjeren na informiranje o mogućnostima zapošljavanja i razvoja karijere, međunarodne razmjene, o potrebama na tržištu rada, stipendijama, kao i o studentskom životu općenito.

Promotivna kampanja Smotre treba pružiti jasne informacije:
a) budućim studentima, kako bi im se olakšao izbor studija i budućeg zanimanja i
b) postojećim studentima, o mogućnostima nastavka akademskog obrazovanja. 

Uvjeti  za sudjelovanje:
– status studenta Sveučilišta u Zagrebu
– mogućnost produkcije svih potrebnih promotivnih materijala za Smotru u razdoblju od 15. listopada do 20. studenoga (pripreme za tisak i ostalo).

Ukupni budžet : 40.000 kn bruto (umanjuje se za iznos naknade Student-servisa)
Pobjedniku/pobjednicima Natječaja naknada će biti isplaćena putem studentskog/studentskih ugovora nakon završetka Smotre, odnosno po dostavi svih ugovorenih elemenata natječaja.

Više o prijavi i detaljima Natječaja možete pročitati ovdje.

Komentari