Bilić Vision nudi popust na lasersko skidanje dioptrije

Piše
Mateo Galić

Jul 10, 2017

Za sve vas koji svakodnevno nosite naočale ili kontaktne leće, a imate želju riješiti se zauvijek ovih pomagala, Poliklinika Bilić Vision nudi studentima jedinstveni ljetni popust od čak 33% na lasersko skidanje dioptrije.

Poslije ispitnih rokova se napokon bliži ljetni odmor od knjige i učenja. Je li vam poznat osjećaj kada dolaskom ljeta i visokih temperatura naočale krenu kliziti po nosu? Ili ste možda nositelj kontaktnih leća pa se prepoznajete u situacijama u kojima kontaktne leće prilikom ronjenja iskoriste trenutak i jednostavno otplutaju?

Pronašli ste se među ovim problemima s kojima se ljeti susreću nositelji kontaktnih leća i naočala?

Kako bismo vam maksimalno olakšali ljetnu razbibrigu, a tim više i povratak u studentske klupe, zagrebačka oftalmološka Poliklinika Bilić Vision poklanja svim studentima 33% ljetnog popusta na sve metode laserskog skidanja dioptrije i astigmatizma.

_W5A0297

Nema razloga da još jedno ljeto provedete inkomodirani radi pomagala za vid, jer postoji idealno rješenje za nositelje naočala i kontaktnih leća – lasersko skidanje dioptrije i astigmatizma uz najnoviju tehnologiju Contoura Vision. Contoura Vision je najpreciznija metoda laserskog skidanja dioptrije pomoću koje se uz skidanje dioptrije mogu ukloniti i nepravilnosti na rožnici.

_W5A0350

Svi pričaju o tome, ali i dalje niste sigurni? U Poliklinici Bilić Vision je bez ikakvih komplikacija laserski uklonilo dioptriju više od 10.000 ljudi. Željeli biste se i vi riješiti naočala i ostalih pomagala za vid, ali niste dovoljno upoznati s ovom metodom ili ne znate jeste li uopće kandidat za ovakvu vrstu zahvata?

_W5A0603

Sada je pravo vrijeme da saznate jeste li kandidat jer do 33% popusta na sve metode možete iskoristiti uz predočenje važećeg index-a ili članske iskaznice portala x-ica.com u Poliklinici Bilić Vision do 15. kolovoza 2017. godine. Sve operativne zahvate je moguće platiti do 60 rata.

_W5A0560

Iskoristite priliku i naručite se pozivom na broj 01/4678-444 ili online klikom na link: Naruči se na pregled.

U nastavku pogledajte kratki video u kojemu smo saželi top 5 razloga zašto su dioptrijske naočale i kontaktne leće neprijatelji na plaži i kako se toga riješiti jednom zauvijek.

Komentari