Ultimate Dance Explosion: plesni spektakl na Velesajmu

Piše
Dijana Šimunić

Feb 28, 2017

Svi koji kupe ulaznicu za Ultimate Dance Explosion imaju i besplatan ulaz na Dane ljepote i fitnessa koji se paralelno održavaju na Zagrebačkom Velesajmu.

Otvoreni kup Hrvatske u plesu Ultimate Dance Explosion uskoro dolazi na Zagrebački velesajam! Od 10. do 12. ožujka zahvaljujući organizaciji Hrvatskog show dance saveza i Plesnog kluba Megablast moći ćemo uživati u najbogatijem plesnom doživljaju dosad.

O natjecanju

Svi oni koji nabave ulaznicu za ovaj spektakularni plesni događaj također imaju besplatan ulaz na Dane ljepote i fitnessa koji se paralelno održavaju na Velesajmu. Natjecanje će se održati u pet različitih kategorija, odnosno dobnih skupina – mini kids (do sedam godina), djeca (do 11 godina), juniori (od 12 do 15 godina), seniori (od 16 godina) i seniori 2 (od 32 godine).

Novina ovogodišnjeg Kupa Hrvatske u plesu je natjecanje koje će se održati na čak dva plesna podija, na kojima će nastupiti preko 1000 natjecatelja iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja.

Bogati sadržaji za sve uzraste

Osim službenog plesnog natjecanja, organizatori pripremaju i mnoge druge zanimljive sadržaje. Bit će tu zaista svega, od plesnih radionica, video igrica, širokih ponuda opreme za ples, foto te video studija, gadgeta do bogate ponude hrane i pića.

Više infromacija o ulaznicama pronađite na linku.

Komentari