Spin City – lociraj, otključaj, vozi

Piše
x-ica tim

Oct 21, 2016

Poštovani članovi portala x-ica.com i članovi x-ica Gold cluba, od danas zaboravite gužve u gradskom prijevozu ili čekanje taksija, jer nam je svoje usluge na raspolaganje stavio Spin City.

Današnji ritam života u velikom gradu jednostavno zahtjeva određenu vrstu prijevoza. Bilo da je to automobil, bicikl, moped, javni prijevoz ili taksi –  prijevoz je nužan.

Prijeći od toče A do točke B u kratkom vremenu vrlo je teško javnim prijevozom zbog sve većih gužvi, taksi se sve duže čeka, pogotovo kada je loše vrijeme, a ukoliko posjedujete svoje vozilo financijski se ne isplati koristiti ga za svakodnevne potrebe (potrošnja goriva, parking, amortizacija, rizik i slično). A da ne spominjemo one kojima roditelji, ovisno kakve su volje, posuđuju svoj automobil.

Za rješenje ovih problema svoje usluge nudi vam Spin City, prva car sharing usluga u Hrvatskoj, koji ti omogućuje da u samo nekoliko minuta sjedneš u automobil i voziš prema željenom cilju. Sve što trebaš su vozačka dozvola i pametni telefon.

Spin City – nova era urbane mobilnosti

Spin City je prva car sharing usluga u Hrvatskoj koja svojim članovima omogućava jednostavan pristup automobilu. Vozilo možeš preuzeti unutar Spin City zone, voziti ga baš koliko ti treba i ostaviti na bilo kojem parkirališnom mjestu unutar zone. Želiš bezbrižan odlazak u kupnju ili na poslovni sastanak?! Spin City osigurava kompletnu uslugu. O parkingu, gorivu, osiguranju i održavanju brine se Spin City. Za razliku od ostalih usluga prijevoza, plaćaš samo onoliko koliko zapravo koristiš uslugu. Samo uskoči i vozi! Spin City ti je na raspolaganju 24/7.

Spin City vozač štedi novac i čuva okoliš. Misli zeleno, vozi Spin.

Spin City ti omogućuje da brzo rješavaš svoje dnevne obaveze bez stresa i nepotrebnih troškova. Sjedi i vozi bez razmišljanja o gorivu, parkiranju, osiguranju i održavanju. Spin City vole svi koji cijene zdrav omjer potreba i troškova. Vozila Spin Cityja nude udobnost, sigurnost i fleksibilnost po razumnoj cijeni.

Vozilima se koristi za što god ti treba, bez mjesečnih dodatnih naknada i dodatnih troškova. Spin City štedi tvoje vrijeme i novac.

Kako koristiti Spin City?

Besplatno rezerviraj automobil putem smartphone-a.

bbb

Uoči prvog korištenja usluge potrebno je napraviti registraciju korisničkog računa na internet stranici www.spincity.hr. Nakon registracije, svoj korisnički račun možeš validirati u jednom od najbližih Vip centara gdje preuzimaš člansku karticu i ostvaruješ dodatne popuste na kupnju uređaja našeg partnera.

I to je to! Pametni telefon i vozačka dozvola su sve što ti je dovoljno za potpunu fleksibilnost i slobodu kretanja gradom. Svakodnevno na raspolaganju imaš 30 gradskih vozila, od čega 10 u potpunosti na električni pogon.

Usluga se obračunava po minuti, a naplata izvršava online na temelju debitnih i kreditnih kartica. Svakim danom od 7 do 20 na raspolaganju ti je korisnička služba dostupna putem kontakata 01 444 00 51 ili zagreb@spincity.hr i fleet agenti za pomoć na terenu na 01 444 00 50.

Korisnički račun potvrđuješ plaćanjem jednokratne registracijske naknade od 150 kn, koja uključuje 50 bonus minuta za vožnju i člansku karticu. U prosjeku, cijena korištenja iznosi 2 kn/min, dok u ponudi imamo pakete mjesečne pretplate koji se obnavljaju svakih 30 dana (Spin ‘n Save 60/120/240 min), prepaid pakete bez vremenskog ograničenja (Spin Prepaid 90/290/505 min) zakupom kojih možete ostvariti povoljnije cijene i do 1,91 kn/min.

Dodatna fleksibilnost Spin Cityja je što ti omogućava pauziranje između vožnji te vozilo ostaje rezervirano samo za tebe do sljedeće vožnje.

Ubuduće, vozi bez razmišljanja o gorivu, plaćanju parkinga, osiguranju i održavanju. Spin City osigurava kompletnu uslugu.

ZABORAVI NA GUŽVU I ČEKANJE. SPIN CITY ČEKA TEBE. 24/7

5655

Putem mobilne aplikacije pronađi najbliže slobodno vozilo na vlastitom pametnom telefonu. Dostupna vozila prikazana na karti možeš rezervirati samo jednim klikom na 15 minuta ili spontano uskočiti kad uočiš slobodno vozilo na parkirnom mjestu.

Vozila su korisnicima dostupna 24 sata na dan svih sedam dana u tjednu. Najbliže se vozilo locira putem aplikacije Spin City izrađene za pametne telefone na platformama iOS i Android. Po završetku vožnje vozilo se može ostaviti na bilo kojem javnom parkirališnom mjestu unutar Spin City zone, a na desetak mjesta u gradu osigurana su posebna parkirna mjesta rezervirana za vozila Spin Cityja.

Registriraj se putem internet stranice. Za validaciju korisničkog računa dovoljno je poslati selfie. (Prvi takav proces registracije u Hrvatskoj).

123456

Spin City vozila raspoređena su po cijelome gradu – možda te jedan čeka baš na dnu tvoje ulice, ispred studentskog doma ili fakulteta, ili pred omiljenim kafićem. U vozilo možeš ući odmah ili ga rezervirati i preuzeti u roku od 15 minuta. Ostavljaš ga na bilo kojem javnom parkiralištu.

Zaboravi na gužvu u javnom prijevozu ili čekanje taksija! Spin City čeka tebe!

Za članove portala x-ica.com i članove x-ica Gold cluba Spin City je pripremio nevjerojatne pogodnosti:

  • Jednokratna naknada za članstvo za 49  kn umjesto 150 kn – uključuje 25 bonus minuta za vožnju i člansku karticu – u procesu registracije upišite kod SR2abf57

  • 10% popusta na kupovinu Spin City paketa (Spin ‘n Save, Spin prepaid i City Care paketi) – prilikom kupnje unutar košarice upišite kod SC89c343

Uz 20 vozila na klasičan pogon, na usluzi ti je i 10 električnih vozila tako da uz uštedu, korištenjem Spin City vozila dajemo i svoj doprinos u očuvanju okoliša i čistog zraka.

2

Ako mislite da je korištenje ovog sustava prijevoza komplicirano, varate se, ne može biti jednostavnije. Skinite aplikaciju i uvjerite se u sve što smo vam rekli.

Sretan put uz Spin City!!!

Web

Facebook

Komentari