VANDO frizerski i kozmetički salon

Piše
x-ica tim

Oct 21, 2016

Dragi članovi portala x-ica. com i članovi x-ica Gold cluba, naša obitelj nastavlja se širiti. Upravo nam se pridružio VANDO, frizerski i kozmetički salon iz Novog Zagreba.

VANDO frizerski i kozmetički salon je mjesto gdje u ugodnoj atmosferi, uz stručno osoblje tima frizera i kozmetičara dolazite do željenih rezultata. Ako ste poželjeli svoj novi izgled na pravom ste mjestu.

Želite novu, modernu frizuru, savršene nokte ili bezbolne depilacije i ugodne masaže tijela, želje će vam ispuniti ljubazno i profesionalno osoblje ovog moderno uređenog salona.

1

Pored visoko profesionalnih usluga ovdje možete pronaći i razne kozmetičke preparate poznatih svjetskih brendova – Schwarzkopf Profesional, Kemon – OLAPLEX, Dr. Tent, melodie Océan.

f

Sama činjenica da je ovaj salon utemeljen u ožujku, davne 1993. godine govori kako se radi o mjestu na koje možete doći s povjerenjem, a otići s novim izgledom.

Za sve registrirane članove portala x-ica.com i članove x-ica Gold cluba, VANDO kozmetički i frizerski salon odobrava popust od 20% na usluge muškog i ženskog šišanja, 15% na depilaciju i masažu, te 10% na usluge njege i uređenja noktiju.

Kako se radi o salonu koji često ima akcije, nagradne igre ili novitete u ponudi, mi ćemo vas o svemu na vrijeme obavještavati, a ovim putem vas pozivamo da pratite njihovu Facebook stranicu jer iznenađenja neće nedostajati.

Dobrodošli u VANDO!!!

Adresa: Središće, Stonska 1, Zagreb

Kontakt: tel. 01/66 373 22; mob. 099/33 43 344

Radno vrijeme: pon-pet: 8-20; sub.: 8-15

Facebook

Photo galerija (11 slika)

web: vando.hr

Komentari