Buzz ponovno pomogao udruzi Mali Zmaj

Piše
Lorena Sikavica

Feb 27, 2017

Buzzovoj humanitarnoj akciji Be Human prošlog se četvrtka pridružila i Doris Pinčić Rogoznica, a za iznaneđenje i na radost svih prisutnih na pozornicu se popeo i njen suprug Boris Rogoznica te uz gitaru zapjevao i podržao suprugu.

Svakog drugog četvrtka u Buzz Baru, jedinom hrvatskom rugby baru, na adresi Preradovićeva 30, humanitarnoj akciji Be Human pridružuju se osobe iz javnog života i preuzimaju uloge konobara, a sve prihode od prodaje pića Buzz donira udruzi Mali Zmaj i akciji Mali Zmaj ide u školu.

Mali zmaj planira djecu opremiti svime potrebnim za početak školske godine – bilježnicama, školskim priborom i priborom za likovni odgoj, a u nekim slučajevima i plaćanjem školske kuhinje, školskih izleta, prijevoza i ostalih neophodnih troškova za narednu školsku godinu. Cilj projekta je olakšati školovanje djece iz socijalno ugroženih obitelji. Projektom se također potiče obrazovanje te se smanjuje stres djece uzrokovan pomanjkanjem osnovnih uvjeta za normalno školovanje.

Doris je u sat vremena uspjela zaraditi 1050 kuna za školarce i u isto vrijeme dobro se zabaviti i zaplesati uz suprugove obrade domaćih hitova.

Ovo je već treća sezona humanitarne akcije, a dosada Buzz pregače preuzeli su Ivan Šarić, Andrea Andrassy, Mirela “Remi” Priselac, Iva Šulentić i Ivan Vukušić, braća Sinković, Davor Dretar Drele, Mario Petreković, Larisa Navojec, Hrvoje Rupčić, Goran Vugrinec, Luka Vidović, Bruketa&Žinić, Nada Parmać te mnogi drugi.

Sljedećeg puta, 9. ožujka od 21 do 22 sata Buzz pregače preuzeti će Željka Veverec i Toni Starešinić te nastupiti nakon humanitarne akcije u svojoj Željka At Ease postavi. Željka i Toni članovi su benda Mangroove čije mnoge uspješnice imate prilike čuti na valovima radijskog etera te su autorski duo koji potpisuje novu pjesmu Josipe Lisac Tebi putujem. 

Tonijev glazbeni projekt Chui upravo je rasprodao dva koncerta sa Jazz orkestrom HRT-a u MSU. Njihov album Third Sun From The Stone osvojio je nagradu Porin za najbolji album alternativne glazbe. Uz ovakve mlade i talentirane ljude velikog srca sa sigurnošću možemo reći da hrvatsku glazbenu scenu očekuje svijetla budućnost. Svi su dobrodošli!

Photo galerija (4 slika)

Komentari