White night by Amsterdam – 10 hours party – Club Roko

Piše
Lorena Sikavica

Apr 15, 2016

U petak, 6. svibnja, po prvi put u Zagrebu održat će se White night by Amsterdam u Clubu Roko.

Potaknut White Sensation eventima koji potječu iz Amsterdama – grada house scene! White Night by Amsterdam započeo je prije 5 godina kao tematski event uz najpoznatije rezident DJ-e & MC-e amsterdamskih klubova.
Bijelo je obavezan detalj svih posjetitelja, a glazba uglavnom deep, tech & clubhouse!
Posebno izrađena scenografija te specijalni efekti su nadodani posebno za ovaj događaj.

Više o izvođačima koji će nastupiti za vas:

JOCHEM HAMERLING – Sa svojom vlastitom publikom i radio show-om na broj 1 radijskoj postaji „SLAM“ jedan je od vodećih DJ-eva underground tech glazbe Nizozemske. Resident je u „CLUB NL Amsterdam“ & „7th Sunday“ festivalu.

MISS SUGAWARE – Predivna DJ-ica rezident je u mnogim amsterdamskim klubovima te je jedna od dominantnijih DJ-eva klupske Amsterdam scene.

MIKE SCOT – Jedan on glavnih izvođača izvođača Purple sound-a te rezident kluba „Night Vision“. Njegov remix grupe Daft Punk „Around the world“ ogroman je hit na soundcloundu i nastupa na jednom od najvećih festivala u Nizozemskoj „BOOTHSTOCK.“

ROBERT FEELGOOD – Rezident eventa i jedan od organizatora „White Night by Amsterdam“, Robert Feelgood je na nizozemskoj sceni više od 15 godina i najpoznatiji je sa svojim soundom „Sound of Love“. Dugo je bio rezident u najpoznatijim amsterdamskim klubovima kao što su „Escape“, „Club NL“ te je također nastupao u skoro svim klubovima Amsterdama. Kao rezident u Amsterdamu, Londonu i Norveškoj uz svoj vlastiti radio show i dalje je na vrhu klupske scene.

JENNIFER COOKE – zvijezda u usponu koja svojim nastupima uspijeva na svjetskoj razini. Izbacila je mixeve s Marcus Schossow, Cosmic Gate i nedavno je nastupala s poznatim nizozemskim DJ-em elektro house glazbe Hardwellom. Vokalistica i MC koja također nastupa za diskografsku kuću „HED KANDI“ također je poznata po svojim vokalnim i DJ-evskim vještinama.

Želite li rezervirati stol za ovaj događaj, javite se SMS porukom na službeni broj 097 659 2000 te u kratkom roku očekujte potvrdu.

Uvjet za rezervaciju stola je za:
Vipsepare – ekskluzivne boce pića (1,5L; 3L; 4,5L), uz polog od 400 kuna
Separe – 2 boce žestokog pića, uz polog od 200 kuna
Visoki stol – 1 boca žestokog pića, uz polog od 200 kuna

Polog morate predati nadležnoj osobi najkasnije do 1. svibnja, u protivnom se rezervacija poništava.
Vrijednost pologa odbija se od cijene pića pri podizanju stola.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje koji dođu po DRESS CODE-u WHITE/BIJELO.
Na dan eventa: posjetitelji koji neće biti obučeni u bijelo imaju mogućnost kupiti tematsku bijelu majicu po cijeni od 30 kuna.

Komentari