YouTube trik koji sigurno niste znali

Piše
Mateo Galić

Jun 09, 2016

YouTube ima vrlo veliki broj trikova za koje sigurno niste znali. Jedan od takvih je i opcija koja vam omogućava snimanje svega onoga što radite na vašem računalu.

Želite li pokazati cijelom svijetu neku aplikaciji ili starijim članovima obitelji objasniti kako se koristi, na primjer, Skype, evo jednog vrlo korisnog trika.

Sve što treba uraditi je da posjetite live streaming events stranicu i kliknete na Enable live streaming. Nakon toga ćete morati proći kratak proces verifikacije. Kada završite s tim, kliknite na Create live event, ne brinite se, nećete uživo prenositi ono što radite na računalu. To možete naknadno aktivirati ukoliko želite.

1

Upišite željeno ime i izaberite Private ili Unlisted opciju iz padajućeg izbornika na desnoj strani. Kada budete spremni, kliknite na Go Live Now. YouTube će od vas zatražiti odobrenje pristupa kameri i mikrofonu, mada, po želji, ovo također možete deaktivirati.

Kada dođete do Hangouts prozora, kliknite na Screenshare ikonu i izaberite cijelu površinu ekrana ili jedan od prozora koji je trenutno otvoren. Na kraju, kliknite na Share i spremni ste. Za početak snimanja kliknite na Start broadcast, a za kraj Stop broadcast. Video će biti sačuvan na vašem YouTube profilu, piše Gizmodo.

Komentari