Ukupno 319 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 32.

Untitled

10
Apr

Prljavo Kazalište u Zagrebu

Kultno Prljavo kazalište, u sklopu svoje velike turneje kojom slave 40 uspješnih rockerskih godina, održat će veliki koncert u Zagrebu 31. svibnja, na stadionu NK Zagreb, u Kranjčevićevoj ulici. 

više

Untitled.png11

09
Apr

Massimo na Šalati

Nakon koncertnog proputovanja jadranskom obalom ovog ljeta Massimo se 14. rujna vraća u Zagreb gdje na Šalati priprema spektakl pod otvorenim nebom. 

više

Untitled

09
Apr

Gibonni u Arsenalu

Sat i pol najvećih hitova iz gotovo tridesetogodišnje karijere najbolja su najava velikog koncerta u Arsenalu kojeg Gibonni priprema po prvi put 12. svibnja s početkom u 22 sata.

više

Untitled

03
Apr

Arctic Monkeys tribute u Boogaloou

Zadnji nastup Stereo Deficita u Boogaloou prije par mjeseci bio je čisti spektakl za dugo pamćenje. Svi ljubitelji Arctic Monkeysa znaju gdje će biti u subotu, 7. travnja jer alternative nema kad je Stereo Deficit u gradu.

više

Untitled

03
Apr

Nered i Stoka u Domu sportova

Najopasniji zagrebački hip hop tandem iz podzemlja Nered i Stoka nakon 15 godina spremaju prvi veliki zajednički koncert. Naoružani starim hitovima i novim materijalima na kojima trenutno rade, 6. listopada grandioznim povratkom osvajaju Dom sportova.

više

Untitled

02
Mar

Proljetni koncert Jure Stublića i grupe Film

Nakon trijumfalne i urnebesne proslave 30. rođendana kultnog albuma “Sunce sja!” u Tvornici kulture prošle godine, Jura Stublić i Film se vraćaju u isti prostor na tradicionalni proljetni koncert. Koncert će se održati 7. travnja u Velikom Pogonu …

više

Ukupno 319 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 32.