Grudnjak koji je poharao društvene mreže: Funkcionira li stvarno?

Piše
Anamarija Vukušić

svibnja 25, 2017

Ako ste otvorili svoju Facebook ili Instagram aplikaciju u zadnjih mjesec dana, sigurno vas je zaskočio oglas, objava, video ili recenzija ovog ‘čudotvornog’ grudnjaka.

Samoljepljivi grudnjak ili ‘Sticky bra’ koji je poharao društvene mreže stigao je i na hrvatsko tržište. U usporedbi s ostalim samoljepljivim grudnjacima bez naramenica, njegova je prednost praktičnost i to što se čini da stvarno uspijeva podignuti grudi kako bi izgledale ljepše i punije.

No, kao svaka znatiželjna studentica polupraznog džepa, prije kupovine, upitali smo se funkcionira li to stvarno kao na onim primamljivim kratkim videima na Instagramu.

Sticky Bra izvorno je proslavila firma Sneaky Vaunt, a nakon nje i The Perfect Sculpt, a nakon nje mnogo drugih koji su u ovom grudnjaku vidjeli priliku za zaradu.

Da smo u Americi pričali bi o grudnjacima navedenih firmi, ali nismo pa ćemo pričati o alternativi s poznatog nam Ebay-a.

Prednosti alternative je naravno cijena samog grudnjaka, ali i poštarina koja je najčešće besplatna. Kada biste se odlučili za kupnju grudnjaka s američkog tržišta morali biste izdvojiti i do 70$, a na Ebay-u možete ga nabaviti već za 3$.

Grudnjak dolazi u dva oblika koji ne utječu na funkcionalnost, na vama je da odaberete koji vam se više sviđa. Kao što ste mogli primijetiti na društvenim mrežama, grudnjaci su crne ili bež boje. Veličine košarice koje su dostupne su A, B, C i D.

Kupovanjem grudnjaka s Ebay-a morate biti svjesni rizika da će roba možda doći oštećena ili neće potpuno odgovarati opisu prodavača.

s-l1600-2s-l1600

Izvor: Ebay.com

Upotreba grudnjaka je jednostavna. Prvo morate maknuti zaštitnu foliju s unutarnjeg ljepljivog dijela. Taj ljepljivi dio je zapravo silikon koji bi grudi trebao držati na mjestu i ne bi se trebao odljepljivati, ali ne bi trebao ni stvarati probleme prilikom skidanja.

Nakon što ste skinuli zaštitne folije, lijepite ga prvo na jednu dojku, a zatim na drugu. Kada je sigurno zalijepljen, za push up učinak, morate povući uzicu i osigurati ju stoperom kao ova dama.

Grudnjak u principu dobro obavlja svoj posao. Ako odaberete ispravnu veličinu i pratite upute, on će uspješno spojiti i podignuti grudi. Moramo napomenuti da će najbolje rezultate pokazati na djevojkama čije su grudi srednje veličine. Na onima jako velikim ili jako malim neće imati gotovo nikakvog efekta. Ali svejedno može služiti kao običan grudnjak, koji ne guši i ne steže kao oni konvencionalni.

Udoban je, diskretan i savršen za odjeću bez naramenica. Napravljen je od antialergijskog materijala i ne iritira kožu. Kako bi se bolje zalijepio, nije preporučljivo nanositi masne losione na to područje. Pere se ručno, sa sapunom u toploj vodi i suši se na zraku.

Prodavača s velikim brojem prodaja i dobrim ‘feedbackom’ možete provjeriti OVDJE. Ako imate na umu super rezultate koji bi vas mogli dočekati nakon isprobavanja grudnjaka, ova mala investicija ne bi trebala predstavljati veliki rizik.

Komentari