20 tisuća kuna za najbolje tehnološko rješenje

Piše
Iva Bucić

Mar 10, 2017

Pod sloganom Inovacijom do poslovne prilike Agrokor je otvorio potragu za studentskim tehnološkim rješenjima, a najbolju inovaciju nagradit će s 20 tisuća kuna.

Natječaj je otvoren za redovite studentice i studente Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Tehničkog veleučilišta Zagreb, Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i Osijeku, Fakulteta prometnih znanosti, Fakulteta organizacije i informatikeStudija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku, Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija te matematičkog i fizičkog odsjeka Prirodoslovno matematičkog fakulteta.

Natjecateljski timovi mogu imati najviše četiri člana, a moguće je i individualno sudjelovanje. Najbolje tehnološko rješenje nagradit će se s 20 tisuća kuna, drugo mjesto nosi 10 tisuća, a treće pet tisuća kuna. Prijave za prvi krug natjecanja zaprimaju se do 2. travnja na ovoj adresi. Izazove možete proučiti na webu, a predstavljanje će se održati i 15. ožujka u podne na zagrebačkom FER-u. Sva pitanja su dobrodošla na e-mail adresu natjecaj-pitanja@agrokor.hr.

Sve detalje potražite ovdje.

Komentari