5 must have predmeta u ženskoj torbici!

Piše
Vanja Točaković

Apr 15, 2019

Dolaze vrući ljetni dani i svaka cura, koja drži do sebe, u torbici mora imati nekoliko osnovnih predmeta jer kažu – cipele su ogledalo muškarca, a torbica ogledalo žene!

Svaka cura u torbici ima osnovne stvari poput mobitela i novčanika, ali osim toga postoji još nekoliko neizostavnih predmeta ženske torbice koje svaka samosvjesna cura mora imati sa sobom.

Kozmetička torbica

Kozmetička torbica apsolutni je must have predmet u ženskoj torbici. U njoj se može nalaziti svašta, ali najvažnije je imati labelo, ruž, puder i maskaru da se uvijek možete “popraviti”. Uz to zgodno je imati i ogledalo da možete pogledati je li sve na svome mjestu jer nikada ne znate kada će naići zgodan frajer.

torbici

Foto: maria morri, flickr

Parfem ili/i dezodorans

Dolazi nam ljeto i dani su sve topliji, stoga je uz sebe neophodno imati mirišljavo sredstvo. Zamislite samo situaciju, sve je kako treba, šminka i frizura, ali ne mirište najbolje?!

torbici

Foto: manuel c. photographies, flickr

Vlažne maramice

Vlažne maramice mogu biti korisne u puno svrha i svakako su neizostavan predmet svake ženske torbice.

torbici

Foto: the spectre los, flickr

Papir i olovka

Bio to notes ili običan papir, to je nešto što svaka cura uvijek treba imati pri ruci. Nikada ne znate kada ćete nešto hitno morati zapisati, a mobitel je otkazao poslušnost, ili zapisati broj zgodnom frajeru koji vas mjerka s druge strane bara.

torbici

Foto: kamilla oliveira, flickr

Rašpica za nokte

Sjetite se da muškarci vole uredne i lijepe nokte na curi, a vama je pukao nokat i idete na spoj? Bolje je biti spremna nego histerizirati zbog nokta, a da si ne lažemo – žene zaista mogu histerizirati zbog puknutog nokta.

torbici

Foto: denise, flickr

I na kraju, s obzirom da dolazi ljeto, a s ljetom lude i vruće ljetne noći, možda je najbolje da u torbici uvijek imate i kondom jer – better safe than sorry!

Naslovna fotografija: yuri hahhalev, flickr

Komentari