Welcome Spring Festival 2018.

Piše
Lorena Sikavica

Apr 20, 2018

I ove godine s dolaskom proljeća u Grad Zagreb dolazi i drugo izdanje Welcome Spring Festivala 2018. 

I ove se godine priča o problematici otpada. Tema je VODA, tj. kako i u kojoj mjeri otpad negativno utječe na vodu. Svijest o tome da je voda izvor života i da je privilegija piti vodu iz slavine, cilj je ovogodišnjim WSF-om potaknuti građane i javnost da odgovorno koriste prirodne resurse jer kroz otpad koji stvaramo neposredno utječemo na vodu, zrak, tlo, hranu i naposljetku zdravlje ljudi.

Trg J. J. Strossmayera (između Zrinjevca i Tomislavca) od 19. do 29. travnja ponovno postaje proljetna oaza edukacije, igre, zabave, olimpijade, predstava, radionica, performansa… i naravno dobre klope i glazbe.

Ono što možete naučiti je: o Zemlji kao vodenom planetu, zalihama pitke vode, kretanju vode u prirodi, društvenoj odgovornosti, inovacijama i budućnosti iskorištavanja otpada kao sekundarne sirovine.

Ono što možete raditi: reciklirati glazbu, pisati pisma svakome, izrađivati, ukrašavati, oslikavati stvari i predmete.

U čemu možete sudjelovati: olimpijadi, kvizovima, vježbati ili tragati za Francekima.

Što možete pogledati, za velike i male: Milicu na putu oko svijeta, Vodeni vrtuljak, Prvo more i Priču koja drži vodu i vrhunske komičare iz Studija smijeha.

I na kraju će se sve začiniti šarolikim spektrom bendova:

Stampedo, Jurica Pađen & Aerodrom, Kuzma & Shaka Zulu, EDO MAAJKA, One Dread, Terminator, Cover Flow Band, Chill Out + DJ M.I.L.E., DJ Gospođa Und Marshall, DJ MAŠNA & STRAŠNA…

Ulaz je besplatan!

Komentari