Spektakularna posveta Tesli i Bowieju na INmusicu

Piše
Kristina Jelić

svibnja 20, 2016

U sklopu jedanaestog izdanja INmusica na Jarunu će privremeno biti izgrađena impresivna i jedinstvena replika Teslinog tornja. Zajedničkih poveznica između Tesle i Bowieja je mnoštvo, a zasigurno je najistaknutija njihova fasciniranost svemirom.

Tridesetmetarski INmusicov Teslin toranj vidjet će i s druge obale Jaruna, a obzirom da je riječ o prvoj konstrukcijski točnoj replici ikad izgrađenoj u svijetu – zasigurno neće proći nezapaženo i kod svjetske javnosti. Ovaj jedinstveni projekt INmusic festival posvećuje dvojici iznimno talentiranih ljudi koji su ostavili neizbrisiv trag na čovječanstvo – Nikoli Tesli i Davidu Bowieju. Uz posebnu posvetu Tesli i Bowieju, Teslin toranj na INmusic festivalu ujedno je posveta humanizmu, inovativnosti i pozitivnim aspektima ljudskog stvaralaštva te idejama koje mijenjaju svijet i čine ga ljepšim i boljim.

Toranj će funkcionirati i kao jedinstvena pozornica s audio vizualnim 360° projekcijama.

INmusic festival već dugo je međunarodno prepoznat zahvaljujući konstantnoj kvaliteti glazbenog programa, a ovogodišnje, jedanaesto izdanje INmusica uveličat će Florence + The Machine, PJ Harvey, Gutterdämmerung featuring Henry Rollins, Jake Bugg, Skunk Anansie, The Kooks, Wilco, Django Django, Pennywise, The Coral, Yeasayer, The Heavy, Kawasaki 3p, Pat Thomas and the Kwashibu Area Band, Orkesta Mendoza, Monoswezi, Shearwater, My Baby, FùGù Mango, The Bambi Molesters, Gustafi, Gretta, Chui, Žen i mnogi drugi!

TT_day

INmusic festival #11 održat će se od 20. do 22. lipnja 2016. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice su dostupne putem službenog festivalskog web shopa, mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska te se mogu kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Cijena trodnevne ulaznice iznosi 349 kuna (+ transakcijski troškovi), cijena dnevne ulaznice iznosi 300 kuna (+ transakcijski troškovi) dok je cijena za sedmodnevni festivalski kamp 250 kuna (+ transakcijski troškovi). Kamperske ulaznice, kao i jednodnevne ulaznice za festival, dostupne su isključivo putem webshopa.

Komentari