Belgijci FùGù Mango na INmusicu

Piše
Kristina Jelić

Apr 07, 2016

INmusicov OTP world stage ugostit će još jednu mladu energičnu grupu, belgijski FùGù Mango.

INmusicov OTP world stage ugostit će još jednu mladu energičnu grupu, belgijske plesne gurue FùGù Mango, koji su oformljeni 2013. Nastali su iz ljubavi prema plesnoj glazbi, indie popu i afričkim ritmovima. Baziran na intenzivnim ritmovima udaraljki njihov prvi album JùJù ističe se višeslojnim vokalima zaokruženima interesantnim gitarističkim dionicama. Na albumu su uvrstili i svoju elegantno odsviranu verziju hita Golden Brown grupe The Stranglers.

Ovaj art-pop kolektiv u svojoj umjetničkoj viziji na cool način isprepliće tradicionalne afričke ritmove, višestruke vokalne dionice i futurističku estetiku popa. Na pozornici se pretvaraju u plesne gurue te svojom glazbom prenose priču svima onima koji slušaju.

Kreativni FùGù Mango na INmusic festivalu predstavit će se u sklopu ETEP (European Talent Exchange Programme) programa koji podržava i pomaže talentiranim umjetnicima da nastupaju diljem Europe te im na taj način pomažu i u izgradnji internacionalne karijere.

INmusic festival #11 održat će se od 20. do 22. lipnja na Jarunu u Zagrebu.

Ulaznice po najpovoljnijoj redovnoj cijeni u prodaji su do 15. travnja. Dostupne su putem službenog festivalskog web shopa, mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska te se mogu kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Trenutna cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 299 kuna (+ troškovi transakcije) dok cijena za sedmodnevni festivalski kamp iznosi 200 kuna (+ troškovi transakcije) i dostupna je samo putem službenog INmusicovog webshopa.

Detaljnije na inmusicfestival.com

Komentari