Budi dio ePRIČE

Piše
Petra Haleš

Sep 30, 2020

Otvorene su prijave za nove članove najveće studentske udruge eSTUDENT! Prijavi se najkasnije do 9. listopada 2020. godine i ispiši poglavlje u priči koja traje punih 16 godine i nastavlja dalje!

Što je to ePRIČA?

eSTUDENT je najveća studentska Udruga koja okuplja studente različitih usmjerenja, interesa i ambicija te ih povezuje kroz razne projekte i neprestani networking. Svoje poglavlje u ePRIČI možete ispisati u područjima project managementa, komunikacije s poduzećima, marketinga, dizajna, odnosa s javnošću, event managementa, ljudskih potencijala, programiranja, edukacija i popularizacije znanosti, multimedije, humanitarnog rada, prava, financija te mreže, zajedno sa studentima iz Zagreba, Rijeke i Varaždina.

Udruga posebno njeguje povezivanje među članovima kao i članova s prijateljima Udruge, odnosno poduzećima i akademskom zajednicom, što može biti od velike pomoći u budućnosti. ePRIČA je odlična prilika da izađete iz svoje sigurne zone i proširete svoje znanje, kao i najbolji mogući način za nadopunjavanje životopisa, neprocjenjivim iskustvom.

Budite dio ePRIČE u najvećoj studentskoj Udruzi, pronađite tim koji vam najviše odgovara i prijavite se.

Detaljne informacije o timovima pronađite ovdje.

Sve dodatne informacije možete pronaći na eSTUDENT Facebook, Instagram i web stranici te pretplatom na newsletter.

Komentari