Devetnaest razloga za upisati TVZ

Piše
Iva Bucić

Jul 08, 2016

Pet preddiplomskih studija na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu ove će godine upisati 540 brucoša, a za neodlučne buduće brucoše napisali su devetnaest razloga zbog kojih vrijedi studirati baš na TVZ-u.

 1. Zato što ćemo vam pomoći da postanete kompetentni stručnjaci za više različitih područja te vas pripremiti za konkretan rad.
 2. Zato što ne učimo o programiranju – mi programiramo i ne tražimo da nabrojite dijelove kompjutera već svakodnevno radimo na njemu.
 3. Zato što nam je vaša zapošljivost na prvom mjestu.
 4. Zato što su naši studenti partneri u obrazovnom procesu preko Studentskog zbora i vaš glas se čuje, a vaša odluka poštuje.
 5. Zato što najbolji studenti mogu studirati uz potporu države svih 5 godina studija uz sva prava dodijeljena subvencijom.
 6. Zato što ćete studirati u vrhunski opremljenim i osuvremenjenim laboratorijima i učionicama.
 7. Zato što su naši predavači kvalificirani profesori, ali i ljudi iz struke s bogatim praktičnim iskustvom.
 8. Zato što vas vodimo na terensku nastavu i osiguravamo stručnu praksu te vam redovito osiguravamo posjete tvrtkama i njihovim laboratorijima i pogonima.
 9. Zato što ćemo te upoznati s brojnim tvrtkama koje upravo kod nas traže nove zaposlenike.
 10. Zato što vam omogućavamo studiranje na daljinu pa možete biti u kontaktu sa studijem gdje god bili, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.
 11. Zato što potičemo inovativnost i poduzetništvo, a naši studenti i nastavnici osvajaju svjetske nagrade za inovacije.
 12. Zato što možete, u sklopu Erasmus+ programa, provesti  dio studija i stručne prakse na partnerskim visokoškolskim institucijama diljem Europe.
 13. Zato što vam nudimo pravno savjetovanje iz područja tehnološkog poduzetništva i investiranja u stratup tvrtke.
 14. Zato što studenti slabijeg socijalno-ekonomskog stanja mogu dobiti stipendiju.
 15.  Zato jer se možete okušati u natjecanjima u području primjene znanja ili sporta, poput TVZ MC2 ili Elektrijade.
 16. Zato jer se svojom originalnošću i talentom možete okušati na međunarodnom festivalu studentske kreativnosti – StudentCuts.
 17. Zato jer već zaposlenim studentima nudimo izvanredno studiranje na svim našim odjelima.
 18. Zato jer vam po završetku studija dodjeljujemo diplomu na engleskom jeziku koja je priznata bilo gdje u Europi i to bez uobičajenih postupaka nostrifikacije.
 19. Zato jer vam nudimo dodatne pogodnosti, poput savjetovalište za studente, karijernog savjetovanja, te naravno – toplog obroka u našoj menzi. 🙂

TVZ obrazuje inženjere i specijaliste iz područja elektrotehnike, graditeljstva, informatike, mehatronike, računarstva i strojarstva te protetike i ortotike. Nakon stručnog preddiplomskog studija, studenti mogu upisati specijalistički diplomski stručni studij Elektrotehnike, Graditeljstva ili Informatike.

Stručni su studiji utemeljeni na praktičnoj nastavi u vrhunski opremljenim laboratorijima i učionicama, a suvremena ICT rješenja sastavni su dio našeg nastavnog procesa te se studentima omogućava nastava na daljinu, kao i udaljen pristup laboratorijskom okruženju i edukativnim sadržajima. Pored toga, razmjenu znanja i iskustva studenti i nastavnici ostvaruju kroz Erasmus+ program na europskim visokoškolskim institucijama, poručuju iz TVZ-a.

Studij protetike i ortotike dogodine upisuje prve studente

Sve o studijima i upisima potražite na webu TVZ-a.

Komentari