DFF traži volontere i najbolje filmove

Piše
Iva Bucić

Jun 11, 2016

Međunarodni Dalmatia Film Festival (DFF) traži prvu generaciju natjecatelja koji će okušati snage u kategoriji najboljeg igranog, dokumentarnog i promotivnog filma, a bacili su se i u potragu za volonterima.

Peteročlani žiri kajem srpnja odabrat će filmske uratke koji će se prikazivati na DFF-u, a prijave se zaprimaju na ovom linku do 22. srpnja. Uvjet je jedino da je film snimljen nakon 1. siječnja 2014. godine.

Do istog roka stignete se prijaviti i za volontiranje na DFF-u. Svi zainteresirani za pomoć i rad na pripremi festivala i rad tijekom njegovog održavanja, mogu se javiti na e-mail info@dalmatia-filmfestival.com, pri čemu valja napomenuti u kojem gradu želite volontirati.

Festival će se održat u Pirovcu od 12. do 14. kolovoza, u Omiš se seli od 19. do 21. kolovoza, a u Šibenik od 15. do 18. rujna. Dalmatia Film Festival organizira istoimena udruga u suradnji s turističkim zajednicama gradova Pirovca, Omiša i Šibenika. Festival se odvija na otvorenom, a ulaz je za gledatelje besplatan.

Sve informacije o Festivalu možete pronaći ovdje.

Komentari