Dimensions Festival 2015

Piše
Ana Leko

svibnja 21, 2015

Dimensions je festival underground elektroničke glazbe koji se održava na najbajkovitijim lokacijama koje možete zamisliti

Dimensions Festival četvrti će put pokazati da je europski epicentar elektroničke glazbe, a održat će se od 26. do 30. kolovoza 2015. Festival je postao iznimno popularan zbog spektakularnih lokacija na kojima se održava (tvrđava Punta Christo, poluotok Štinjan i pulska Arena) i ponajboljih house, techno, jazz, soul, drum and bass izvođača iz svih krajeva svijeta.

Veliko otvorenje bit će 26. kolovoza pod stoljetnim zidinama šestog najvećeg amfiteatra na svijetu – pulske Arene, a da već prvi taktovi festivala budu spektakularni potrudit će se Four Tet, Little Dragon i Floating Points.

Na centralnoj lokaciji festivala, dva stoljeća staroj tvrđavi Punta Christo, nastupit će Moodyman koji je lani stvorio potpuno novu dimenziju očekivanja od festivala, zatim Mount Kimbie, Lil Louis, Ben Klok, Rodhad, Surgeon, Pearson Sound, Ben UFO i mnogi drugi.

Svoje glazbene talente i magičnu moć ritma prezentirat će Motor City Drum Ensemble, John Talabot, Onsulate, Daniel Avery, Delano Smith, Horse Meet Dico, Paranoid London i još mnogo fenomenalnih imena koja će stvarati dinamiku i atmosferu u pet dana Dimensions Festivala.

Cijeli line-up, točan raspored i lokacije biti će objavljene uskoro na stranicama Dimensions Festivala.

Komentari